Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki Zay meggondolta magát...

Márki Zay meggondolta magát hirtelen? De miért is...?

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 25. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

#9. "Ettől függetlenül igaz, ami igaz. Ezt a választást már elvesztettük, és ebben szerepe van MZP borzasztó kommunikációjának is."

Wow, ritka az ilyen racionális ellenzéki álláspont az oldalon, megemelem kalapom.

2022. febr. 25. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
#9, #10: Szerintem az érti félre, aki félre akarja érteni. Bárki lenne a helyében, ugyanúgy kiforgatnák a szavait. Aki egy kicsit is nyitott rá, az meg fogja érteni, aki meg nem, az semmiképp nem szavazna rá.
2022. febr. 25. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:
43%
#12. MZP leginkább ott követi el a hibát, hogy nekiáll a saját szavait megmagyarázni. Minek? Akihez szólt, érti és jó eséllyel egyetért vele, a Fidesz szavazói meg úgyis leszarják, meg sem nézik a videóit. Amatőr hibákat vét. Képzeld el, hogy Orbán Viktor nekiáll kimagyarázni magát, csak mert minden szavát és mozdulatát kiforgatja vagy szándékosan félreérti az ellenzéki média? Ugye milyen nevetséges és egyenesen abszurd lenne? MZP esetében viszont itt tartunk...elképesztően béna dolog, és az is, hogy a követői csatlakoznak hozzá és a példáját követve ők is igyekeznek egyre ekkeseedettebben megmagyarázni kedvenc politikusuk szavait. Így baromi nehéz lesz nyerni áprilisban.
2022. febr. 25. 11:42
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

A riporter kérdezett rá konkrétan (és MZP nem csak úgy az éterbe mondta), hogy küldene-e katonákat, és erre válaszolta azt, hogy ha a NATO azt döntené, hogy küld katonákat, akkor nekünk is kellhet majd, akárcsak Afganisztánnál is küldtünk.

Bár a Partizános interjú még jóval a háború előtt volt. Akkor még a kormányzati média lehülyézte azt, aki szerint az oroszok megtámadják Ukrajnát.

2022. febr. 25. 11:48
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

Én értem mit akar mondani MZP, nem ezzel van a bajom. Hanem pl. azzal a tegnapi poszttal, hogy Orbán háborút előkészíteni ment Putyinhoz... ilyet minek kell kirakni?? Ráadásul pont most?

Meg a Párbeszéd is posztol néha olyanokat, hogy az égnek áll a hajam tőle. Illetve a helyi képviselőnknek is vannak meredek dolgai...

2022. febr. 25. 11:50
 16/18 A kérdező kommentje:

15# egyetértek.

Nálam az dobta le a láncot MZP vel kapcsolatban, hogy Orbán Viktor áruló, elárultaaz országot, a NATO t, az EU t...

Szomorú, vagyok.

Eddig gondolkodtam ( volt) LMPsként, hogy Márki Zay Péterre szavazok. De ezek után biztosan nem!

2022. febr. 25. 13:16
 17/18 anonim ***** válasza:
21%

#15!

Ne viccelj! MZP sem tudja, hogy mi akar mondani.

Korábban írtad, hogy "MZP kommunikációs hibát halmoz kommunikációs hibára, és ezzel hozza a százalékokat a Fidesznek."

Erről az jut eszembe, amikor egyik osztálytársamra mondta a tanár a felelése végén: - Látom, hogy tudod az anyagot, csak nem tudod előadni.

Fetrengtünk a röhögéstől. A srác semmit sem tudott, de azt nagyon előadta.

MZP ugyanez.

Próbál valami nagyon mondani, aztán kiderül, hogy megint hülyeséget mondott.

Felesleges mentegetni. Ha csak annyit akart volna mondani, hogy a NATO-t kell követni, akkor ennyit mondott volna. De elmondta azt a másik félmondatot is.

Értlemes ember ilyenkor nem afganisztánnal von párhuzamot, hanem éppen azt magyarázná el, hogy ez egy teljesen más helyzet.

Nem tudom eldönteni, hogy melyik a nagyobb baj.

1. MZP totál hülye, komolyan gondolja, amiket mond.

2. Össze-vissza, gondolkodás nélkül beszél.

Bármelyik is a valóság, miniszerelnökként nem lenne szabad külföldi politikusok közelébe engedni. Még KariGeri is jobb lett volna, mert őt legalább senki sem értené meg az országhatáron kívül.

2022. febr. 25. 13:35
 18/18 anonim ***** válasza:
55%

Egyébként ha kellene, itt van a kontextus: youtu.be/cwQcogOA1Zs?t=1961

11 nappal ezelőtti interjú, akkor még ki sem tört a háború.

Ekkor még a kormányzati média ostobának nevezte azokat az embereket, akik szerint Oroszország megtámadná Ukrajnát.

2022. febr. 25. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!