Márki Zay meggondolta magát hirtelen? De miért is...?
#9. "Ettől függetlenül igaz, ami igaz. Ezt a választást már elvesztettük, és ebben szerepe van MZP borzasztó kommunikációjának is."
Wow, ritka az ilyen racionális ellenzéki álláspont az oldalon, megemelem kalapom.
A riporter kérdezett rá konkrétan (és MZP nem csak úgy az éterbe mondta), hogy küldene-e katonákat, és erre válaszolta azt, hogy ha a NATO azt döntené, hogy küld katonákat, akkor nekünk is kellhet majd, akárcsak Afganisztánnál is küldtünk.
Bár a Partizános interjú még jóval a háború előtt volt. Akkor még a kormányzati média lehülyézte azt, aki szerint az oroszok megtámadják Ukrajnát.
Én értem mit akar mondani MZP, nem ezzel van a bajom. Hanem pl. azzal a tegnapi poszttal, hogy Orbán háborút előkészíteni ment Putyinhoz... ilyet minek kell kirakni?? Ráadásul pont most?
Meg a Párbeszéd is posztol néha olyanokat, hogy az égnek áll a hajam tőle. Illetve a helyi képviselőnknek is vannak meredek dolgai...
15# egyetértek.
Nálam az dobta le a láncot MZP vel kapcsolatban, hogy Orbán Viktor áruló, elárultaaz országot, a NATO t, az EU t...
Szomorú, vagyok.
Eddig gondolkodtam ( volt) LMPsként, hogy Márki Zay Péterre szavazok. De ezek után biztosan nem!
#15!
Ne viccelj! MZP sem tudja, hogy mi akar mondani.
Korábban írtad, hogy "MZP kommunikációs hibát halmoz kommunikációs hibára, és ezzel hozza a százalékokat a Fidesznek."
Erről az jut eszembe, amikor egyik osztálytársamra mondta a tanár a felelése végén: - Látom, hogy tudod az anyagot, csak nem tudod előadni.
Fetrengtünk a röhögéstől. A srác semmit sem tudott, de azt nagyon előadta.
MZP ugyanez.
Próbál valami nagyon mondani, aztán kiderül, hogy megint hülyeséget mondott.
Felesleges mentegetni. Ha csak annyit akart volna mondani, hogy a NATO-t kell követni, akkor ennyit mondott volna. De elmondta azt a másik félmondatot is.
Értlemes ember ilyenkor nem afganisztánnal von párhuzamot, hanem éppen azt magyarázná el, hogy ez egy teljesen más helyzet.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik a nagyobb baj.
1. MZP totál hülye, komolyan gondolja, amiket mond.
2. Össze-vissza, gondolkodás nélkül beszél.
Bármelyik is a valóság, miniszerelnökként nem lenne szabad külföldi politikusok közelébe engedni. Még KariGeri is jobb lett volna, mert őt legalább senki sem értené meg az országhatáron kívül.
Egyébként ha kellene, itt van a kontextus: youtu.be/cwQcogOA1Zs?t=1961
11 nappal ezelőtti interjú, akkor még ki sem tört a háború.
Ekkor még a kormányzati média ostobának nevezte azokat az embereket, akik szerint Oroszország megtámadná Ukrajnát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!