Márki Zay meggondolta magát hirtelen? De miért is...?
Nem gondolta meg magát, tökugyanazt mondja, mint eddig.
Ha a NATO megy Ukrajnába, mi is megyünk, ha nem, akkor nem, ennyi.
1# ő csak őszinte??
Akkor MOST jó lenne eldönteni, hogy melyik nap volt őszinte??..
MZP kommunikációs hibát halmoz kommunikációs hibára, és ezzel hozza a százalékokat a Fidesznek.
Amúgy engem ma reggel hívott egy automata a +3621 233 3778-as számról, azzal a szöveggel, hogy MZP szerint magyar katonákat kellene Ukrajnába küldeni, ha egyetértek vele nyomjak 1-est, ha nem, akkor 2-est.
"Amúgy engem ma reggel hívott egy automata a +3621 233 3778-as számról, azzal a szöveggel, hogy MZP szerint magyar katonákat kellene Ukrajnába küldeni, ha egyetértek vele nyomjak 1-est, ha nem, akkor 2-est."
És szerinted ki indította ezt a hívást? Mert MZP nem mondott ilyet. Azt mondta, hogy NATO tagállamként el kell fogadni és támogatni kell a NATO döntését a helyzettel kapcsolatosan. Nagyon mást nem is lehet tenni.
Tudom, mit mondott MZP, és nyilván azt is tudom, ki indította a hivást. Kossuth-kör tag vagy amúgy...
Ettől függetlenül igaz, ami igaz. Ezt a választást már elvesztettük, és ebben szerepe van MZP borzasztó kommunikációjának is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!