Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan oldaná meg a cigánykérd...

Hogyan oldaná meg a cigánykérdést?

Figyelt kérdés
Szeretném megkérném Önöket, hogy csak értelmes, kivitelezhetö, nem a kiirtásukra vonatkozó elméleteket írjanak. KÖszönöm!
2010. szept. 12. 00:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Most őszintén! Ezt hogy az anyátokba tudtátok lepontozni?

"Már bocs, de kétlem hogy államok harcászati fegyvereket engedélyez ön vagy birtokvédelmi célra.."

Láttatok már harcászati fegyvereket magánkézben akár még az USA területén is?? Most ékes tanúbizonyságot adtatok mérhetetlen ostobaságotokról.

2010. szept. 26. 00:32
 32/39 anonim ***** válasza:
84%

"Tehát a végeredmény az lesz, hogy a cigányok nem lesznek megállítva, hanem szabadon szaporodhatnak kényükre-kedvükre és romba fognak dönteni nálunk minden civilizációt a magyarok hülyesége és gyengesége miatt."

Az nagyon meglehet, én is sokat gondolkodom ezen. Viszont akkor tudod mi történne? Fognák magukat és éhen döglenének, mert már nem lenne aki segélyezze őket. Ők önellátásra képtelenek. És visszaállna a természet rendje. :)

2010. szept. 26. 00:36
 33/39 anonim ***** válasza:
Franciák nem véletlenül zavarják őket haza. A romániai és bulgáriai cigányok még az 1980-as években is kivilágítatlan ekhós szekereken aludtak, így vándoroltak, miközben közvilágítás nem is létezett. A buszunk majdnem beléjük szaladt (Csau Romániája). Most is "vándorolni" akarnak, ezért mennek külföldre.
2010. szept. 26. 14:38
 34/39 anonim ***** válasza:
51%

A börtönt átalakítanám, mégpedig úgy hogy napi 8-10 órát kellene dolgozniuk és ezért kapnának kaját. Úgy nézne ki hogy ha vkinek kell a földjére napszámos akkor a börtönnél olcsón lehetne kérni és egy fegyőr kijönne pár rabbal és a rabok dolgoznának de a pénz a börtöné lenne.

Másik lehetőség hogy szakmát tanulnának és abban dolgoznának.

Az azért is jó mert nem csak magukat tartják el hanem az egész börtönt, vagy még talán nyereséget is hoznának.

Aki meg nem akar dolgozni az kapna napi 20-at a botütésből egészen addig ameddig nem dolgozik.

Néztem videót a tököli börtönről és ott kirándulni viszik a rabokat, pénzt kapnak ha dolgoznak. Na ezt én megszüntetném.

A segélyezést munkához kötném, az nem kapna családi pótlékot és segélyt aki úgy szül gyereket hogy munkanélküli. Normális ember nem vállal be gyereket úgy hogy nincs munkája.

Külön cigány sulikat hoznék létre és a cigányok 3-as átlag alatt csak oda mehetnek, ergo ha egyik suliba félévkor vagy év végén 2,9 vagy az alatti az átlaga a cigány gyereknek akkor automatikusan megy át a cigánysuliba. Tehát aki fel akar emelkedni a többiek közül annak tanulnia kell.

2010. szept. 26. 14:58
 35/39 anonim ***** válasza:
51%

"Én már megoldottam nálunk.

Az összes cigánnyal összehaverkodtam, ezért ha én találkozom velük, akkor mindig meghívnak egy sörre, nem pedig kirabolnak. "

Ezekkel nem lehet haverkodni. Látják rajtad hogy van pénzed vagy nálad a teló akkor lenyúlják.

Mond már el miért van az hogy nem ártoka cigánynak ő mégis megver.

Miért van az hogy egyik ismerősöm tök rendes a cigánnyal, a cigány pedig viszonzásul lehúzza pénzzel.

2010. szept. 26. 15:03
 36/39 anonim ***** válasza:
51%
Nem lehet őket integrálni.600 éve élnek itt,és a telepi cigányok olyanok,mintha csak most jöttek volna Indiából!Nálunk sokkal gazdagabb,toleránsabb társadalmakban sem sikerült!
2010. szept. 26. 15:21
 37/39 anonim válasza:
56%
Kitelepítjük őket egy Csendes-Óceáni szigetre,rájuk dobunk egy atombombát,és aki túléli azt kivisszük az Antarktiszra azt fagyjon meg.
2010. szept. 26. 15:47
 38/39 anonim ***** válasza:
Meghirdetném,hogy ingyen színesfémet osztanak a Marson.
2010. szept. 26. 19:08
 39/39 anonim ***** válasza:
78%
Nem kéne nekik segélyt adni, mivel magyarországon nemár, h a magyarság legyen diszkrimináció tárgya.. h a magyar nem kap segélyt az már gáz, de más kap.. a kultúrát erőltetném rájuk, maximálnám, a porontyok számát, meg minden.. ilyen elmaradott, büdös, semmireméltó alakok nem kellenek.. bocs a kivételnek.. őket tisztelem
2010. szept. 26. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!