Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan oldaná meg a cigánykérd...

Hogyan oldaná meg a cigánykérdést?

Figyelt kérdés
Szeretném megkérném Önöket, hogy csak értelmes, kivitelezhetö, nem a kiirtásukra vonatkozó elméleteket írjanak. KÖszönöm!
2010. szept. 12. 00:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
58%

Roppant egyszerű

Auschwitz-Birkenau.

2010. szept. 13. 17:18
 22/39 anonim ***** válasza:
12%
utolsó a háborút már elveszettétek!
2010. szept. 13. 17:39
 23/39 anonim ***** válasza:
43%

"háborút már elveszettétek!"

Ki beszélt itt háborúról?...

2010. szept. 13. 21:35
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Én egyes viselkedésformák felszámolását céloznám, bőrszíntől függetlenül.

Túl kicsi a különbség a segély és a minimálbér között.

Komolyan büntetném a gyermekeiket nem megfelelő környezetben nevelőket.

2010. szept. 15. 13:49
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

"Ki beszélt itt háborúról?..."

38ban a führeretek elkezdte...

2010. szept. 15. 16:08
 26/39 anonim ***** válasza:
86%

"38ban a führeretek elkezdte..."

Sztem te magad sem érted ennek mi köze a cigányokhoz...?

A dátum egyébként pedig "39 szept 1. :-))

Tanulj még egy picit..

2010. szept. 15. 19:27
 27/39 anonim ***** válasza:

Többféle alternatívát kellene felkínálni.

Az egyik dolog az, hogy három gyerek "magasságában" befagyasztanám a segélyezés mértékét, - szülhet 25 gyereket bármelyik asszony, de három után kapna lóvét.

A börtönökben két választás adódna - és nem a romáknak, hanem MINDENKINEK:

1., A börtön szervezésében adódó munkát elvállalja a jogerősen elítélt személy, és - nem kívánja senki tőle, hogy vigyorogva tegye ezt meg, - de részt vállal abban, hogy kitermelje a saját tartásának költségeit, a büntetés végrehajtási dolgozók munkabérének rá eső részét, ÉS (!) - amennyiben pénzben kifejezhető kárt okozott a bűncselekménnyel, amiért ott kell, hogy legyen, - az általa okozott kár - a pénz romlásának mértékével megtoldott - összegét. Ha nem sikerül ledolgoznia életében az okozott kár összegét, akkor "Így járt!"

A büntetés enyhítését csak az okozott kár kitermelését követően bocsájtanám bírói megfontolásra, - nem járna automatikusan a "büntetés tördelés" intézménye.

2., "Állam az államban"

Amennyiben az együttműködés, alkalmazkodás egyik állomása sem érvényesíthető - a jogszerűen elítélt emberrel szemben, - megy a "büntetőterületre".

Ez egy kisebb megyényi, elkerített, szigorúan őrzött terület lenne, ahová csak bemenni lehet saját lábon.

Aki ide bekerül, úgy él, ahogyan szeretne, - a bent élőkkel úgy rendezi a kapcsolatait, ahogyan szeretné. Bárki is lehet belőle, - úgy, ahogy az első percben hulla is... Itt mindenki élhetné világát a saját törvényei szerint, - nem lennének állami, társadalmi kötelezettségei.

Kihangsúlyozom: Nem romákra kihegyezett intézmény lenne ez, hanem minden olyan, - a Magyar Köztársaság területén élő(sködő) - embert "tárt karokkal várna ez az intézmény.

A saját akaratából alkalmazkodó, normális életvitelt folytató embereket pedig hagynám békességben élni, építeni, alkotni, - ugyancsak etnikumra való tekintet nélkül. Nem lennének kivételek - ember és ember között - semelyik területen, - sem az oktatásban, sem a tudományban, sem az iparban, ... Sehol!

2010. szept. 17. 20:43
 28/39 anonim ***** válasza:
70%

szánalmas hülyék.nem tudom elmondani mennyire felidegesít egyesek hozzáállása.menjenek vissza a magyarok az urálba? szégyellem hogy te is az én nyelvemet beszéled, neked kellene nagyon gyorsan elmenni innen.szóval a kérdés: szerintem amelyik faj nem képes arra hogy beilleszkedjen, hogy eltartsa magát, hogy pozitiv dolgokat vigyen véghez, az nem érdemli meg az életet.ez a természetes szelekció: selejtes genetikai állomány=halál.és szó nincs arról hogy rasszista vagyok vagy hitler-imádó. Csak a buta embereket nézem le,akik a saját életüket keserítik meg.

pozitiv diszkrimináció: kérdem én, minek?szegény magyar embereknek sem segit senki, mégis az utolsó csepp erejükkel is elmennek dolgozni, hogy eltartsák a családjukat, nem csak szaporodnak, mint az állatok.

Mielőtt még vki elítélne, rengeteget töprengtem a kérdésen és számos benyomás ért, ami ide juttatott. Amikor hallom, hogy a cigány "parasztnak" hivja a magyarokat. ÉS ezek a hülyék tényleg parasztok mert ezek után is védik a cigányt. VAN ESZETEK? HÜLYE liberálisok, a ti sorsotok is a nyomor, sajnos ez van.

Egyébként a cigány is hibás és ez állam is. ez tény. felső érdekek ezt akarják, de ti csak vitatkozzatok, liberálisok ti meg ássátok magatok alatt a földet:) várom a reakciót

2010. szept. 25. 21:55
 29/39 anonim ***** válasza:
56%
Gettó, elkerített betonfal, nuku segély...
2010. szept. 25. 22:04
 30/39 anonim ***** válasza:
56%

Összeszedni őket,fegyvert adni nekik,elküldeni Erdélybe,harcolni.Ha sikerrel járnak mijenk Erdély,ha nem, mienk Magyarország!

Vagy talán 2/3ados Jobbik többséggel!

Vagyis minek ide cigánykérdés?Pintér Sanyi bácsinak két hét se kellett,és a közbiztonság ötös skálán hatos!

Vagy talán rohamosan romlik?És már ő is belátja?Na de mindegy!Ez a birka magyar nép csak várja hogy ellepje őket a cigány!És tisztelet a kivételnek.Ha nem lenne rtlklub,meg tv2 akkor a Jobbik az idősebbek körében is népszerűbb lenne!Mert azt mondták ugye áprilisba,hogy ruszkibarát?!És a dédi ezért nem szavazott rájuk,a papa ugyan ezért!90 évesen elhiszik amit a tv mond.Sajnos!

Nade:Lesz itt még szebb világ,én hallom az idők szavát!

2010. szept. 25. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!