Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan oldaná meg a cigánykérd...

Hogyan oldaná meg a cigánykérdést?

Figyelt kérdés
Szeretném megkérném Önöket, hogy csak értelmes, kivitelezhetö, nem a kiirtásukra vonatkozó elméleteket írjanak. KÖszönöm!
2010. szept. 12. 00:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos nem lehet eredményesen megoldani, mert integrálni őket lehetetlen és a magyar nemzet számára amúgy sem kívánatos az integráció.

Pl. melyik magyar szülő akarja, hogy a lánya egy cigányhoz menjen feleségül, vagy a fia egy cigány nővel házasodjon? Szerintem a normálisabbja megrémül ettől az ötlettől.

Ahogy pedig meg lehetne oldani a cigánykérdést, ahhoz a magyar lakosság gyomra túlságosan kényes.

Tehát a végeredmény az lesz, hogy a cigányok nem lesznek megállítva, hanem szabadon szaporodhatnak kényükre-kedvükre és romba fognak dönteni nálunk minden civilizációt a magyarok hülyesége és gyengesége miatt.

2010. szept. 12. 09:25
 12/39 anonim ***** válasza:
57%
Gettókba kell zárni őket, mint Izraelben az arabokat, és minél rosszabb egészségügyi körülményeket teremteni, amennyire csak az Unió hagyja.
2010. szept. 12. 10:45
 13/39 A kérdező kommentje:

00:15 ez szerintem egy eléggé jó lehetöség, csak pénz és pénz, meg persze hozzáállás

"Jogunk van utálni a másikat. és ez nem érdemel börtönt. " Utálni jogunkban áll bárkit, azonban eröszakot alkalmazni nincsen, ha Ön engem (magyar ember vagyok) megver, én is feljelenteném Önt.

02:00 Ez is nagyon okos gondolat. Nem a cigányt kell üldözni, hanem a bűnt, teljes mértékben egyetértek. Az ötletnek hátrányossága azonban, hogy egy ilyen börtönrendszert "kiépíteni" annyi pénzbe kerül, amennyit az állam egyenlöre nem fog befektetni. Pedig megtérülne több téren is.

A harcászati fegyvereket pedig nem fogják engedélyezni, ami nem feltétlen olyan rossz dolog, nem értke vele egyet, hogy mindenki lövöldözhessen, ill. fegyvert kaphasson.

03:01 Vona Gábor bentlakásos intézményére gondol? Mert az az ötlet alapvetö hiányosságokkal rendelkezik...

"ajnos nem lehet eredményesen megoldani, mert integrálni őket lehetetlen és a magyar nemzet számára amúgy sem kívánatos az integráció.

Pl. melyik magyar szülő akarja, hogy a lánya egy cigányhoz menjen feleségül, vagy a fia egy cigány nővel házasodjon? Szerintem a normálisabbja megrémül ettől az ötlettől. "

Nem is olyan régen Amerikában ugyanez volt a nézet a négerekkel szemben. Ma már minden további nélkül adná a legtöbb amerikai négerhez a gyermekét, és nem is ritka az ilyen házasság. Szóval azért ezen lehet(ne) változtatni, csak akarni kell.

2010. szept. 12. 11:14
 14/39 anonim ***** válasza:
89%

Külön iskolák.

A börtön helyett munkatábor ötlet nekem is tetszik. Persze szintén a leghumánusabb módon.

Négy gyerekig folyamatosan növekvő kedvezmények, de csakis iskolalátogatáshoz, és ott elért legalább 3-as átlaghoz kötve, afölött semmi.

Könnyebben megszerezhető önvédelmi fegyver, amelyet a magánterület/magántulajdon védelmére következmények nélkül lehetne használni.

Egyszeri anyagi támogatás a cigányoknak, ha elhagyják az országot és lemondanak állampolgárságukról, ami nem haladja meg a szóban forgó személy egy évi törvényes jövedelmét.

00:15

Miből gondolod, hogy egy olyan módszer, ami az Egyesült Államokban sem működött, nálunk fog.

2010. szept. 12. 12:00
 15/39 anonim ***** válasza:
77%

Egyszeri anyagi támogatás a cigányoknak, ha elhagyják az országot és lemondanak állampolgárságukról, ami nem haladja meg a szóban forgó személy egy évi törvényes jövedelmét

- majd hülye lesz elmenni, egy cigány jó ha minimálbért keres

2010. szept. 12. 12:53
 16/39 anonim ***** válasza:
77%
Úgy kell kialakítani a szociális rendszert, hogy megérje neki. Erre is írtam pár fogódzót.
2010. szept. 12. 13:12
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

Mér, van cigánykérdés? Akkor majd megoldjuk

Az összes magyarnak adnék egy zsíroskenyeret a kezébe, és visszazavarnám őket az Ural tövébe.

Ott nincsnek cigányok, nyugodtan imádhatnák az Jobbikos isteneiket. Ha törnek maguknak elég követ, akkor néha kapnának vacsorát is. Akinek nem tetszik, az mehet az arabokhoz reklamálni, azok most úgyis nagy barátaik.

A kurucinfót meg nyomtatásban kapnák meg, mert ott sajnos nincs internet. És még az Európai Uniótól is megszabadulnának. Vagy az Unió tőlük, mindegy.

2010. szept. 12. 13:27
 18/39 anonim ***** válasza:
89%
Itt igazából azokkal kéne leszámolni, akik akadályozzák az erős kezű rendcsinálást. Aki nem tud normális módon emberek közt élni, jó alaposan meg kell büntetni.
2010. szept. 12. 13:35
 19/39 A kérdező kommentje:

"Aki nem tud normális módon emberek közt élni, jó alaposan meg kell büntetni"

Aki nem tud, azt igen. De ezért, és nem mert cigány. Az önmagában nem ok (vagy nem kellene hogy az legyen) a bűntetésre.

2010. szept. 12. 18:18
 20/39 anonim ***** válasza:
73%

Ha kivitlezhető lenne, két dolog közül választhatnának:

1, vagy elhagyják az országot önszántukból, vagy kitoloncolják őket.

2, Nemzőképtelenséget vállalnának, és bejelentett, állandó munkehelyet keresnének. (1 gyerek után)

Ez utóbbi esetben maradhatnának az országban.

2010. szept. 12. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!