MZP fanok mit szólnak Márki ezen kiírására? Orbán Putyinhoz háborút ment előkészíteni...
Szerintem hányinger, lehet utálni OV-t, de a szomszédba emberek halnak meg, és egy ilyenből próbál kampányfogást kovácsolni, hogy Orbán benne lett volna a háború előkészítésében?...
Mert putyin biztos kikérné OV véleményét a háborúról xd
Máskor azt írjatok orbán jelentéktelen politikus, de most beleszólást vizionaltok orbán részéről ukrajna megszállásáról. És még mi vagyunk agymosottak
Lehet MZP-t utálni, de ezzel a kijelentéssel történetesen betalált, mert az események őt igazolták.
Nem pedig Bayer lovag urat.
https://www.youtube.com/watch?v=cIGIiVaGZNQ
A 33. perctől a 34. percig. 🤣
Életemben nem néztem M1et.
Hát nem tudom ha orbán nem ítélte volna el a háborút akkor kinéztem volna miatta Fideszeseként.
De látom a gyik Mzp fanoknak tökmindegy hogy mekkora orbitális lehetetlenséget állít márki, ami még gusztustalan is, akkor is csak fújjátok hogy hülyék vagyunk
10.
Akkor legalább van valami szerepe, haszna az elnöknek végre és nem csak egy "kis senki", ahogy időnként az ellenzék beállítja.
(Ui: Nem kedvelem a kormányt sem, csak az ellenzék most kicsit túlcincogja magát, elvégre kampány van)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!