MZP fanok mit szólnak Márki ezen kiírására? Orbán Putyinhoz háborút ment előkészíteni...
Szerintem hányinger, lehet utálni OV-t, de a szomszédba emberek halnak meg, és egy ilyenből próbál kampányfogást kovácsolni, hogy Orbán benne lett volna a háború előkészítésében?...
Érdekes, ma reggel épp írtam itt valahova, hogy nem csodálkoznék azon, ha április 3 után hirtelen Putyin visszavonulna Ukrajnából. Addig meg be lehet adni a hülye magyaroknak, hogy Orbán Viktor megvéd minket. Bevallom, még bennem is voltak kétségek, mikor ezt írtam, de ezek szerint csak nem trafáltam annyira mellé, ha más is így gondolja
Ne feledjük el, a háború SOHA nem azért indult el a világban, amit kommunikálnak, azt mindig pénz és hatalmi érdekek indítják.
Nem kellett volna túlzásba vinni az oroszpártiságot és akkor nem vádolnák ilyesmivel. Elvileg békemisszión volt, ez nyilvánvalóan nem sikerült.
A kormány meg azt sugallja, hogy MZP megtámadná Oroszországot, ez aztán sokkal hihetőbb.
Orbán eddig a percig nem határolódott el Putyintól, és kínosan ügyel arra, hogy ne nevezze meg Oroszországot agresszorként. Mindig diplomatikusan csak annyit mond, hogy Ukrajna mellett állunk, vagy épp az EU mögé rejtőzik.
Ezek után megérdemli, hogy orosz ügynöknek tekintsék. Ha nem ért vele egyet, akkor nosza, lehet hivatalosan Oroszországot elítélni, és nem hintapolitikát folytatni.
"nem csodálkoznék azon, ha április 3 után hirtelen Putyin visszavonulna Ukrajnából"
Ja, mert Orbán annyira fontos ember, hogy Putyin csak miatta háborúba kezdett :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!