Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mások is próbálkoztak idén az...

Mások is próbálkoztak idén az adományozással? Nekem nem fogadta el a Bánfalvi gyermekotthon az csomagjaim.

Figyelt kérdés

Mai napi hányinger, teljes ki égés... 🍑🤮

Elmentem a Bánfalvi gyermekotthonba adományt vinni.

Azt mondja a nevelő nem fogadhatnak el adományt.

Gondoltam nincs hely vagy sokan adtak már stb...

De csak rákérdeztem hogy ugyan miért nem?!

Na itt jött a válasz amitől köpni nyelni nem tudtam...

A fidesz kiadta körlevelében az összes gyermekotthonnak hogy nem fogadhatnak el adományt, SENKITŐL SEMMIT! Mert Magyar Péter bla bla...

Szánalmas ez az egész hogy miket ki nem találnak már.

A gyerekek arcai amikor ott állsz egy csomó ruhával csokival meg ajándékkal, és vissza ülsz az autóba majd látod hogy milyen elkeseredettek mert Vitya azt mondta hogy nem lehet... hát szívszorító érzés...😞

tegnap 22:14
 1/6 Tuske29 ***** válasza:
28%

Sikerült megosztanod a Talpra Magyarok Facebook csoportjának egyik december 20.-án tett bejegyzését...ráadásul úgy állítod be,mintha ez ma történt volna...

Szánalmasok vagytok,tisza*osok...

Aki meg elhiszi ezt a marhaságot,az is megér egy misét.

tegnap 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Sz*rd már le a gyerekeket. Vegyél magadnak egy jó wellness hétvégét inkább.
tegnap 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Pontosan hol van ez a bánfalvi gyermekotthon? Bánfalva nevű település nem létezik. [link]
tegnap 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, így van. Sőt az eddigi decemberben érkezett adományokat is be kell gyűjteni, összeírni, és visszaadni.

Nem gond,hogy a 3 éves gyerek 2 hete csak azzal a kismackóval alszik el.

Aztán pénteken jön a kedves képviselő hoz 3 tollat, meg 50 túró rudit 70 gyerekre, csinàl 1000 fényképet,természetesen a gyerekekkel is. Ez így jól van, ez sokak szerint nem probléma, ez helyes. Nekik tapsolnak, őket fizetik. Hányinget.

tegnap 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező miért adod elő ezt úgy, mintha ez veled történt volna?
tegnap 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:

#3 Sopronbánfalva

Ez olyan rövidítés, mint pl Békéscsabára azt mondani, hogy Csaba.

tegnap 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!