Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Katonakorú férfiként jobb...

Katonakorú férfiként jobb lesz ha menekülök Ausztriába a háború elől, különben engem is le fognak lőni?

Figyelt kérdés

Orbán beavatkozott a háborúba Ukrajna oldalán egyelőre. Valamint a teljes haderőt mozgósította az ukrán határ felé. Ha Putyin eléri a magyar határt nem tudom mi lesz, nekünk is menni kell majd?

Bizony a háború viharfelhői Magyarország felett is gyülekeznek. Sajnos katona korú férfi vagyok tehát vagy a szakadár ukránok vagy az oroszok vagy valaki le fog lőni úgy érzem. A forint hiperinflációban van, a tőzsde, a befektetők már "árazzák be a háborút" itt is.

Érdemes elmenekülnöm Ausztriába, ami egy NATO független ország? Még van kiadó lakás ott korrekt áron.

2022. febr. 24. 14:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Inkább kicsit próbálj tájékozódni, olvass a dolog hátteréről, akkor rá fogsz jönni, hogy a pánik felesleges.
2022. febr. 24. 15:01
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Mi azzal a baj, hogy valaki el akar menekülni a háború elől?

Nem emberi dolog más emberek életét kioltani, és eszköz (NEM EMBER) lenni más kezében.

2022. febr. 24. 15:02
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem baj, hogy a NATO főnöke is kinyilatkozta, hogy nem küldenek katonákat Ukrajnába? Ezek után hogy gondoltad, hogy Kovács József őrmester, a csapatával saját döntésre, átmennek Ukrajnába lövöldözni?
2022. febr. 24. 15:11
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
Elég ellenszenves itt sok válasz. Olvasni is rossz.
2022. febr. 24. 15:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

12-esnek: Nem baj ha el akar menekülni a háború elől. Így például az Ukrajnából menekülőket teljesen megértem és velük szolidaritást kell vállalni, be kell fogadni őket mint menekülteket.

De mint írtam: ITT NEM LESZ HÁBORÚ! Ezért nincs mi elől menekülni.

Megmondom mi lesz. Maximum néhány nap múlva orosz tankok fogják körbevenni Kijevet, de az is lehet hogy bevonulnak mert maguk az ukrán katonák le fogják tenni a fegyvert akkor is ha az ostoba elnökük nem kapitulál, bár előbb-utóbb kénytelen lesz. Zelenszkij tárgyalóasztalhoz lesz ültetve ahol Putyin alá fog íratni vele egy egyezményt ami sokkal előnytelenebb lesz mint bármi amit az elmúlt években íratott volna alá vele. Ez a realitás. Nem fogják annektálni egész Ukrajnát, és pláne nem fognak mást megtámadni...

2022. febr. 24. 15:32
 16/19 anonim ***** válasza:
94%

"Orbán beavatkozott a háborúba Ukrajna oldalán"

Eddig olvastalak. Nem tudom, hogy hazudozó gazember vagy-e, vagy csak nagyon-nagyon buta, de innentől már nem is érdekel.

2022. febr. 24. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:
93%
16: vagy csak szimpla troll, aki szándékosan provokál
2022. febr. 24. 15:38
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
15, láttad a srácot, aki olyan peches volt, hogy a bringán találta a bomba? BArom.
2022. febr. 24. 17:32
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
18-as: Ez Magyarországon történt? Mert itt erről van szó. Tanulj meg szöveget értelmezni te nyomorult!Egy szóval nem mondtam jó az ami történik, vagy hogy nincsenek civil áldozatok.
2022. febr. 24. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!