Tényleg Orbán találta ki a háborút is? 😂
2022. febr. 24. 11:58
1/9 anonim válasza:
Nem. Orbánnak nincs annyi esze.
2/9 anonim válasza:
"Ajánlok 1 millió forintot, aki bebizonyítja, hogy hol mondtam én olyat, hogy Orbán háborút ment előkészíteni Moszkvába"
3/9 anonim válasza:
Nem hittem, volna, hogy ezt lehet fokozni, de Márki-Zay egyre hülyébb.
4/9 anonim válasza:
Igen. A 133 bátor pedig menjen golyófogónak Ukrajnába.
5/9 anonim válasza:
Hogy találta volna ki te nagyon sötét? Csak pár dologhoz ért az orbán: lopás, hazaárulás, talpnyalás, hazudozás
6/9 anonim válasza:
Látjuk mennyire sikerült Orbán "békemissziója".
7/9 anonim válasza:
Nekem azért eléggé feltűnő, hogy most nincs STOP Putyin felkiáltás sehol és csak annyit nyilatkoznak, hogy követik az EU direktívát. Ilyenkor nem baj, hogy a fertő Nyugat mondja meg, hogy mit kell tenni? :D
Az oroszok nem átműteni fogják a gyereketeket, hanem megerőszakolni. Gondolom nektek még az is jobb, mintha buzį lenne. Dédmamámnak volt benne része én köszönöm, nem kérek az orosz "segítségből".
8/9 anonim válasza:
pedig nagyon igaza van mzp-nek, nemrég volt a találkozó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!