Nem, én adnék nekik egy darab mandátumot amit csak egy külhoni magyar kaphatna meg.
2022. febr. 23. 18:16
12/22 anonim válasza:
#9. A határon túliak eleve nem mentek sehova, csak egyik napról a másikra minden román, szerb, szlovák stb. lett körülöttük, tőlünk pedig kevesebben mentek ki nyugatra, mint az összes többi posztszoci országból, szóval a logikád alapján Orbán elég jó vezető. :) A hisztid nem hat meg, de majd gondolok rád, ha április 3-án este megint megy az ellenzéki brühühü. :))
2022. febr. 23. 18:18
13/22 A kérdező kommentje:
:)
Egy másik kérdés(Támogatnád, hogy ne szavazhassanak a külhoni magyarok?) kapcsán gondolkodtam el hogy van-e egy határ amit már nem lépne át senki,vagy még az állampolgárság megvonása is beleférne hogy ne szavazhassanak a külhoniak.
Az én válaszom mindkét esetben a nem.
2022. febr. 23. 18:21
14/22 anonim válasza:
Én csak az értelmiségi családba született diplomások szavazati jogát hagynám meg,megyei jogú városban bejelentetteknek dupla,Vízfejvárosiaknak tripla szorzóval figyelembe véve.
2022. febr. 23. 18:44
15/22 anonim válasza:
#14.Te ne legyél ebben annyira biztos! Egyre jobban vágja maga alatt a fát a te miniszterelnököd! Egyre több embert haragít magára,ezért ne örülj,nem lesz úgy mint 2018-ban volt.Persze ugyan úgy,illetve többet akar majd csalni,de te fogsz nyavalyogni 3-án este!
2022. febr. 23. 19:39
16/22 anonim válasza:
#17. Rendben. ;) Végül is csak 12 éve hallgatom egyfolytában, hogy holnap már mindennek vége, éhséglázadástól kezdve kivonulnak a bankok és a szolgáltatókon át jön az államcsőd és bukik a Fodesz...azért nem baj, ha már kicsit szkeptikus vagyok, ugye? Ja, amúgy 2019-ben (az utolsó Covid előtti békeévben) már többen jöttek haza, mint amennyien kimentek, biztos megszerették időközben a Zorbánt.
"Persze ugyan úgy,illetve többet akar majd csalni"
Nem csalt senki. Egyszerűen nem a te kedvenceidre akartak többen szavazni. Tudom, hogy négy év elteltével is nehéz feldolgozni, de ennyi történt, nem több.
2022. febr. 23. 21:28
17/22 anonim válasza:
Amikor bizonygatod, hogy minden rendben az országban, nem érzed magad kínosan? Ha nem, akkor te bolond vagy!
2022. febr. 24. 07:49
18/22 anonim válasza:
#17. Semmit sem bizonygatok, egyszerűen a primitív érvrendszeredre hívtam fel a figyelmet. Még mindig nem úgy működik, hogy aki nem oda szavaz, mint a felvilágosult ellenzékiek zöme (lol), az csakis hülye lehet. Te például nyilván a londoni mosogató vagy, aki miután kiment, megtáltosodott és már hazafelé osztja az észt politikában (is), nem volna meglepő, ha magadra vette volna, amit korábban írtam.
2022. febr. 24. 08:33
19/22 anonim válasza:
Na nézd már, milyen okos vagy! Te látsz engem? Parafenomén. Azt látod amit most mutatok neked?
2022. febr. 24. 10:05
20/22 anonim válasza:
#19. Hűha. Nagyobb a baj, mint korábban gondoltam. Azért téged is várunk haza, nem rossz itt. Addig is ragyogjon ám az a WC! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!