Támogatnád hogy visszavegyék a külhoni magyarok állampolgárságát ha ezzel megszűnne a szavazati joguk is?
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 17:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
1/22 anonim válasza:
Egyértelműen IGEN. És a magyar fasiszta nyaloncok gondolatát tenném hozzá: el lehet menni. Mármint aki magyarországon akar szavazni, annak legyen kötődése is ede.
2/22 anonim válasza:
Állampolgárságot általában nem nagyon lehet elvenni senkitől a világban, csak nagyon nyomós ok miatt. Az, hogy "nem akarnak rám szavazni" nem nyomós ok.
4/22 anonim válasza:
Fiam brit állampolgár is.Anyám román állampolgár is. Én "csak" magyar állampolgár vagyok.Mi a fenét válaszoljak...
5/22 anonim válasza:
Mi van a cigányok állampolgárságácal?
Nem magyarok, nem európaiak, mégis egy lúvnya oszták királynő állampolgárságot adott nekik.
6/22 anonim válasza:
Támogatom! Akkor nem támogatnám,ha nem ilyen korrupt módon történne a szavazás az ő részükről!Teljesen tisztában vannak azzal,hogy milyen módon szavaztatják őket!Nem hiszem el,hogy számukra elfogadható a buszoztatás a szavazólat fotózás majd bemutatás.
7/22 anonim válasza:
Én megyek szavazni!Megvan a jegyem a Nohabra!
8/22 anonim válasza:
Nem az állampolgárságot kell megvonni. Viszont a szavazati jogot mindenképp.
9/22 anonim válasza:
Én a vidékiektől is elvenném, meg a cigányoktól, meg az idősektől illetve a nagycsaládosoktól és a foci huligánoktól. Kihagytam valamilyen csoportot, aminek a gyűlölésére buzdít a telex, 444, hvg? Sok agymosott birka pedig el is hiszi, hogy mindenki mással van a baj, hisz nem olyan felvilágosultak, mint ők, mert nem olvassák a napi propagandát ezét nem tudnak olyan felelős döntést hozni, mint az, aki a szakmailag, erkölcsileg és szervezettség ügyileg is a béka se*gge alatti színvonalon politizál és csak a mesteri munkát végző újságíróknak köszönhetik egyáltalán, hogy bármennyi esélyük is van a győzelemre, mert maga a kampány a '18-as Jobbik kampányt sem éri el a 6 pártnak együttvéve. De igen, azon kell gondolkozni, hogy milyen csoportok állampolgárságát, meg szavazati jogát kell elvenni ahhoz, hogy ezek a balfa.zok győzzenek, még véletlenül sem azzal van a baj, hogy egyszerűen sehol nincs az ellenzék még a mostani kormányhoz képest sem.
10/22 anonim válasza:
Igencsak demokratikus lépés lenne kedves demokrata ellenzéki kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!