Ezektől az akcióktól még jobban fog csökkenni a tanárok tekintélye a diákok előtt?
Sok helyen ahol egységesen lépnek fel a tanárok, arról számolnak be, hogy a diákok szimpatizálnak velük.
Nyilván én is imádnám, ha elmaradna a kémia óra:D De ezt leszámítva is, a diákok értelmesebbik része tisztában van azzal, hogy ez egy elég elkeseredett "harc", és tisztában van azzal is, hogy minél jobb a tanárnak, annál jobb a diáknak is.
Az összeovnt órák úgyis csak tesin jók, ahol összeeresztik a fiúkat a lányokkal:D A többin csak kényelmetlenséget szül.
Amelyik diák meg utálja a tanárokat, annak most lesz egy plusz érve, hogy beléjük rúghasson. De ez meg tulajdonképpen nem változtat semmin.
Régebben tanár voltam, 2016 körül is voltak sztrájkocskák, vagy részt vettek benne vagy nem (inkább nem). És ez a baj egyébként, hogy ami miatt semmit nem érnek el sohasem, az az összefogás hiánya. Vagy mindenki felemeli a valagát és megy sztrájkolni, és addig abbahagy minden munkát, vagy játsszák ezt a "igen is meg nem is" játékot, és ezzel a langyos semmivel kb. senki fontos hatalmi szerv figyelmét nem keltik fel.
Mondjuk én nem látok már bele, hogy milyen sztrájk van most, nem sok közöm van már a tanításhoz, hozzám ez már nem ér el, de pont ebből gondolom azt, hogy kb. olyan, mint amit korábban én is láttam. De ez így nagyon gyengus. Ha tényleg sztájkolnának, akkor én is tudnék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!