Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz tekintélye csak az...

A Fidesz tekintélye csak az én szememben süllyedt leljebb?

Figyelt kérdés

Eddig sem voltam a szavazójuk (nem szavazok senkire), de egy komolyabb pártnak tartottam. Persze tudtam, hogy vaj van a fülük mögött, de felmerült bennem, hogy talán ők a legjobbak, a sok rossz között.

A Gyurcsány show-s reklámok egy időben még kreatívak is voltak, - az ellenzék válaszolt az egyikre, ami szintén kreatív volt - de így a végére ezekben is lesüllyedt a színvonal. A Mini Feris reklámokat egyre gyerekesebbnek, egyre rosszindulatúbbnak találom, ráadásul úgy tűnik, hogy hülyének nézik a szavazóikat, hogy ilyenekkel próbálják őket meggyőzni.

Ha már nem akarnak vitázni, (ami érthető), legalább egy normális kampányt folytathatnának. De az sincs.

2022. febr. 20. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Volt nekik valaha tekintélyük? Az én szememben midig is egy ál-keresztény, ál-antikommunista, ál-rendszerváltó párt volt.
2022. febr. 20. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Max a fanatikus híveik körébe van tekintélyük, amúgy egy köpönyegforgató szarevő bagázs.
2022. febr. 20. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Tenkintély? Magyarországon? Politikusknál? XD
2022. febr. 20. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

A fidesz ezekkel a csőcseléknek beszél, őket akarja meggyőzni ember, és sajnos csőcselék ember

ből igen sok van.

2022. febr. 20. 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Igen, csak a te szemedben. Akik Orbánistenhez imádkoznak, náluk biztosan nem süllyedt. Akiknek meg maradt értelmi képessége, annál eddig is a legalja volt. Ilyen átmeneti csak egyedül te vagy.
2022. febr. 20. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Az én szememben Orbán (és a Fidesz) tekintélye, azóta nulla, mióta összeállt Torgyánnal, felajánlva neki egy minisztetelnöki-helyettes pozíciót, csak azért, hogy legyőzzék az akkori MSZP-t. Már ott kibújt a szög a zsákból, hogy hataloméhes a pali, semmi több. Most meg a Fidesz moslékozik...🤮🤮
2022. febr. 20. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
6-os, ezt Hofi már jóval korábban felismerte, csak mindenki azt hitte, hogy viccel...
2022. febr. 20. 09:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Piros volt a paradicsom, meg a szmajli kampanyok sem voltak tul komolynak nevezhetoek. Ha volna teljesitmeny akkor azzal kampanyolnanak, de mivel nincs, igy maradt a demagogia
2022. febr. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!