Ha megindul az oroszok területszerző háborúja, a fideszesek hogy fogják védelmükbe venni a dolgot?
Figyelt kérdés
Beléptem a saját szórakoztatásomra pár ezoterikus, gyíkemberező, Ashtar kapitányos csoportba és döbbenet, hogy milyen gyakran foglalnak bele a kétoldalas posztokba oroszpárti kiszólásokat, és hány, a csoportba nem illő (kizárólag magyar poszt alá angolul kommentelő) kamuprofil van.
A fideszektánál mi lesz az álláspont?
2022. febr. 21. 18:05
1/6 anonim válasza:
Nekem Fideszesként legfőbb óhajom hogy ne legyen háború a két fél között, ennyi.
2/6 anonim válasza:
Mindenfele háborút ellenzek, szörnyű hogy a 21. században is még itt tartunk.
3/6 mindentudó99 válasza:
Nekem szintén ugyan az a véleményem mint az egyesnek. Nem tudom honnan jön az elképzelés ha én úgy gondolom ajànlatos mindenkivel jóban lenni akár keleti akár nyugati akkor mar egy háborúval is egyetértek
4/6 anonim válasza:
Védje + mindenki a kis picsáját.
5/6 anonim válasza:
Mondjuk ezért nehéz azért mindenkivel jóban lenni,mert nem lehet egyszerre mindenkit úgy szolgálni,hogy bizonyos esetekben mindenkinek érdekét képviselni tudjuk,és érzékenységi pontjait mindíg figyelemmel tarthassuk.
6/6 anonim válasza:
2
Háború az örök! Ha odáig eljutunk, akkor űrhajókkal is háborúzgathatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!