A nyugdíjas prémiumot ki hiszi el hogy a gazdasági növekedés tette lehetővé?
Figyelt kérdés
Egyáltalán van gazdasági növekedés? Én csak azt látom hogy rengeteg munkanélküli és elhelyezkedni nem tudó diplomás van. Azt tudom elképzelni hogy az április 3.-ai voksok miatt volt a nyugdíjasok prémiuma, amit az EU által adott támogatásból álltak.2022. febr. 20. 20:00
1/11 anonim válasza:
Mennyi az a rengeteg munkanélküli?
2/11 anonim válasza:
Nyilván mindenhez szükséges a gazdasági növekedés, akkor lehet költeni ha jól teljesít a gazdaság.
3/11 anonim válasza:
Melyik országban élsz kérdező?
5/11 anonim válasza:
Az a furcsa hogy a mostani 60-65 éves "aktív dolgozó állomány" fizeti az egykor 55 évesen nyugdíjba vonulók nyugdíját, és nyugdíj prémiumát, és 13. havi nyugdíját is!
6/11 anonim válasza:
A célközönség elhiszi, ez pedig elég. Ők is ugyanúgy húzzák az ikszet, mint azok, akiket nehezebb meggyőzni.
7/11 anonim válasza:
Sok nyugdíjas is tisztában van vele, hogy hitelből van és, hogy az unokájuk is nyögni fogja.
8/11 A kérdező kommentje:
#7, sajnos én is így látom.
2022. febr. 20. 20:52
10/11 anonim válasza:
Ez most csak úgy eszembe jutott:
Mondjuk van 100 forintod, és mellé 50 forint adósság.
Felveszel még 50 forint hitelt (kamat és egyéb részlettől most tekintsünk el), ezáltal a zsebedben lesz 150 ft, 100 ft adósságra.
Szóval 50%-kal növekszik a vagyonod, miközben a vagyon alapú adósságod 50%-ról csak 66,67%-ra nő. 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!