MZP szerint "Igenis érezni kell az energiaár növekedést az embereknek". Ennyire emberbarát lenne az balliberális kormány?
MZP azt mondta a rezsicsökkentésről, amikor arról beszélt, hogy "nem maradna a jelenlegi formában a rezsicsökkentés", hogy "Igenis érezni kell az energiaár növekedést az embereknek". Ennyire emberbarát lenne MZP? Jó ez így?
https://www.youtube.com/watch?v=bzi9z4PeDHE&t=40s
Ha az állam támogatná azt, egyébként néztem a Greenpeaces vitáját Dobrev Klárával és MZP jó pár zöld dolgot mondott, amivel én teljes mértékben egyet tudok érteni...
Például beszélt arról, hogy mikor olaj áremelkedés volt, akkor Amerikában azok akik mondjuk 1 személy/ 1 autóval mentek munkahelyre, azok egyszer csak 1 autó/ 5 személlyel mentek munkahelyre, vagy tömegközlekedéssel, már is spóroltál és tisztán tartod a környezeted.
Beszélt a hőszivattyúról is, mint módszerről, hogy ezzel is lehet spórolni.
Szigetelésről is beszélt, hogy a házadat szigetelik, nyilászzáró cserét hajtasz végre és korszerűsíted az energetikai berendezéseket, pl kidobod az áram zabáló ócska dolgaidat és lekapcsolod a konnektort, akkor kevesebb lesz a rezsid....
Én pl 30 éves vagyok, de kamaszként elgondolkodtam miután jártam gyógyúszásra, hogy ha a helyi uszodát termálvízzel fűtik, akkor ezt miért nem lehetne több háznál is alkalmazni, pláne ha Magyarország alatt bárhová fúrunk ott meleg vízet fogsz találni?
Orbán maga mondta, hogy össze vissza hazudozik, ahogy az érdeke meg a kedve tartja, és a szava egy hajítófát sem ér, csak másként fogalmazott.
Maradj csak nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!