MZP segít a balliberálisoknak, hatalomra kerülni vagy inkább árt nekik?
Kijelenthetjük, hogy árt, pedig pár hónapja még a legnagyobb reménységnel tűnt.
Most már ott tartunk, hogy bár Karácsony ment volna Dobrev ellen.
"Most már ott tartunk, hogy bár Karácsony ment volna Dobrev ellen."
Olyan szempontból mindegy lenne hogy ugyan azt a kamu lejáratókampányt nyomná ellenük is a rogán propagandaminisztérium.
1# Kit? Kicsoda? Ez kérdés? Te hogy tájékoztatsz erről?
2# Nem vagyok ebben biztos. Egy olyan ember, aki elalszik a kampányon és mindenre sokkal inkább gondol, mint a munkájára ideálisabb lett volna? MZP legalább vehemens. Neki durálja magát. A vérmesebb híveket lázban képes tartani
3# Aki tiszta azt nem lehet lejáratni. Én még semmi valótlant nem láttam a propanagdátol, ami nem lenne igaz.
5# Aljas a nép?
"Aki tiszta azt nem lehet lejáratni."
Érdekes Vonát elég jól le tudták karaktergyilkolni 18-ban. Már muszlim meg b*uzi meg minden volt a végén, aztán kiderült hogy egyik sem volt igaz. Szokásos fideszes hazugsággyár.
Kérdező a te problémád egészen más. Mindenekelőtt értelmezési, fogalomértési.
Az, hogy te kit tekintesz balliberálisnak, nem lényeges. A segít vagy árt itt hibás helyzetétékelés.
Az, hogy te adott emberi viselkedést miként minősítesz, a t dolgot, szerencsére semmin nem változtat. Engem elsőként kizárólag az érdekel, mi a cél. Az mit eredményez a társadalom szempontjából. Úgy tűnik, neked ilyesmi eszedbe sem jut. Másodikként az érdekel kik azok, aki e cél érdekében cselekednek, és miért. Jelen esetben vannak fenntartásaim, de a miértjükkel teljesen egyetértek. Harmadikként az érdekel, akik ezért érdemben tesznek, annak mi a hatása. Egyfelől a társadalomra, másfelől a cél elérése szempontjából. Ha úgy látom, a hatás rossz, megpróbálok jobb módszert kigondolni, és erre felhívni a figyelmet. Ha ilyent nem tudok, kérdezek.
Egy dolgot biztosan nem teszek. A pálya széléről cinikusan bekiabálni, ocsmányságot vagy úgynevezett jópofaságot vagy bármit. Ne mvagyok hajlandó a pályán kívülről pofázni, és erre összesen egy darab okom van. Nem vagyok a pálya szélén, a közepén vagyok. Te is! És ami történik, így vagy úgy, mindannyiunkkal történik. Nem lehetséges a pálya szélén lenni. Ahhoz el kell húzni innen örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!