Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mandela effektusnak tudható...

A Mandela effektusnak tudható be, hogy 2010-ben Orbánt és a Fideszt megváltó erőként szavazták meg 2/3-al a szavazók?

Figyelt kérdés

Szerintem a szavazók többségének fogalma sem volt az 1998-2002 közötti Orbán kormányról, hogy milyen köpönyegforgató módon léptek koalícióba az MDF-el és a Kisgazdapárttal, hogy gazdaság romboló döntések sokaságát hozták meg, hogy Orbán milyen csúfosan leszerepelt a Gyurcsány elleni 2005 és 2006-os vitában, stb.

Komolyan az emberek emlékezete ilyen korlátolt, vagy valamilyen téves emlékek folytán hihették, hogy az Orbán kormány mekkora megváltás lesz?

2022. febr. 20. 11:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
#10 Szerinted minek linkeltem a videót? 2 perc alatt végig is nézted?
2022. febr. 20. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
A Csótány azt hazudta nem lesz fizetős egészségügy. Az lett. Nem lesz gázár emelés. Lett háromszor is.
2022. febr. 20. 12:47
 13/17 anonim ***** válasza:

2010-ben az addigi kormány leváltása volt a logikus lépés. Nem gondolta senki, hogy világmegváltás lesz belőle.

Ahogy most sem gondolja senki, hogy a Fidesz láváltása csodákat okozna, de sokan ettől függetlenül úgy látják, hogy szükséges. Nem azért, mert a kihívóit jónak találják, hanem, mert nincs mit veszteni, a mostaninál nem tud rosszabb lenni.

2022. febr. 20. 12:48
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
11: Azért linkelted, hogy bebizonyítsd a hazugságot. Nem jött össze, mert Gyurcsány hazudott, és nem Orbán Viktor.
2022. febr. 20. 12:55
 15/17 anonim ***** válasza:

"Nem azért, mert a kihívóit jónak találják, hanem, mert nincs mit veszteni, a mostaninál nem tud rosszabb lenni."

Ellenzéktől eltekintve sem értem, hogy miért ne lehetne rosszabb? Nem lehetne ennél rosszabb helyzetben az egészségügy? Dehogynem. Nem lehetne ennél rosszabb helyzetben az oktatás? Dehogynem. Nem lehetne ennél rosszabb helyzetben a gazdaság? Dehogynem.

2022. febr. 20. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:

A személy állít valamit.

B személy forrással alátámasztva megcáfolja.

Magyar Értelmező Kéziszótárból melyik szó illik akkor az A személyre?

2022. febr. 20. 13:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Belenéztem az elejébe, összevagdosott részletek a teljes vitából, nem az, amir én keresek.

Nincs benne olyan tartalom, ami Orbán állításait cáfolná.

Ezt várom: Orbán állításai, és ráadott cáfolatok. 10-es voltam.

2022. febr. 20. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!