Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed Orbán évértéke...

Mi a véleményed Orbán évértékelőjéről, ahol ismét elmondta, hogy az anya nő, az apa pedig férfi?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 00:00
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
89%

#30 Miért tarthatatlan számodra, hogy ne bánts meg másokat? Valaki nem szimpi, nem kommunikálsz vele, ilyen egyszerű. Nem kell beszólogatni neki.

Bár amúgy a sárkányos példa nekem is túl extrém, nem tudom értelmezni miért érez így az az egyén. Ettől függetlenül nem érzem a késztetést, hogy verbálisan bántalmazzam az illetőt. Neki így oké, nekem nem árt. Ha az ismerősöm lenne, lehet javasolnám, hogy keressen fel szakembert(pszichológust) mielőtt ilyen drasztikus változásba kezd, de ezt akkor is mondanám, ha pl egy cisznemű csaj akarna hatalmas mellimplantátumokat.

2022. febr. 21. 15:37
 32/43 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy bántalmazni kell? :D

Arról van szó, hogy ne kelljen "elfogadni", ne legyen tilos a nevén nevezni, hogy ez betegség. Senki nem beszélt az elpusztításukról, bántalmazásáról. Kezeléséréről van szó.

2022. febr. 21. 15:46
 33/43 anonim ***** válasza:
89%

#32 Verbális bántalmazásról beszélek, amit te példának (elpusztítás) az pedig fizikai. A szakember általi kezelést pedig én is említettem, hogy ha én lennék az adott nagyobb beavatkozást választó személy egyik ismerőse, akkor tanácsolnám neki, hogy beszéljen erről egy pszichológussal. Független attól, hogy egy hagyományos nőről beszélünk, aki nagy plasztikai átalakítást akar bármiféle nemváltás nélkül, vagy pedig erről a sárkányos egyénről. A "hagyományos" nemváltásnál pedig nem tanácsolnám a pszichológust, mert az kötelező, ahogy a pszichiáter is, nem opcionális a beavatkozásmegkezdése előtt.

Ha csak a sima transzokról beszélünk, akkor viszont igenis sértő, hogy valakit, aki nőnek érzi magát a kérése ellenére a születési férfi nevén hívunk.Ez olyan, mint amikor kifejezetten megkérsz valakit, hogy ne hívjon a számodra kínos gyerekkori beceneveden, erre ő csak azért is azt csinálja, sőt, még neki áll feljebb

2022. febr. 21. 15:58
 34/43 anonim ***** válasza:
60%
Mit akarsz te kezelni?
2022. febr. 21. 15:58
 35/43 A kérdező kommentje:
33, azt, hogy te az egyéni sértettség alapján akarsz törvényileg szabályozni bármit, hibás, mert ennyi erővel minden emberre egyénileg szabjuk a törvénykezést. Az, hogy én kimondom, hogy a "transzneműség" az mentális betegség, az még nem verbális bántalmazás, csak azért mert a transz ezt annak érzi. Vagy akkor ha az orvos megállapítja, hogy bizony te el vagy hízva és sportolnod kéne, akkor ítéljék el az orvost, mert testszgyenített?.. A te degenerált szektád az konkrétan ebben hisz.
2022. febr. 21. 16:06
 36/43 anonim ***** válasza:
34%

#35 Az, hogy te ki mondod, hogy a transzneműség betegség, az nem verbális bántalmazás, szimplán nem fedi le a valóságot, ugyanis nem betegségként, hanem eltérő létállapotként tartják számon. A tudomány mai állása szerint a nemi identitás nem megváltoztatása nem lehetséges terápiával, sem más módon. Ezért van szükség horomnterápiára, műtétre.

A túlsúlyos példád nem állja meg a helyét. Ha az orvos azt mondja, hogy kövér vagyok, ezt és ezt tegyem, hogy változzon az nem verbális bántalmazás. De ha azt mondja, hogy egy dagadt hájpacni vagyok és akármit is teszek az is maradok, még ha lefogytam is, na az már annak számít.

Bennem mellesleg nincs személyes sértettség, nem vagyok transznemű, bármennyire is hihetetlen.

Szektának, pláne degeneráltnak meg nem nevezném azt a csoportot, ami mellett kiállok, ellenében ha te megengedet magadnak a személyeskedést, lévén, hogy érvekre nem telik, engedd meg, hogy én is személyeskedjek. Te és a hozzád hasonlóak a degeneráltak, akik súlyos ellentmondásokkal éltek. Elvárjátok, hogy a transzneműek ne legyenek láthatóak, de egyet értetek azzal, hogy az iratokban ne lehessen nemet váltani. Aki egy picit is képes értelmesebben gondolkodni, mint valami egysejtű, az tisztában van vele, hogy ez sok helyen arra kényszeríti a transzneműeket, hogy "tolják a képetekbe" a másságukat. Például munkakeresésnél látszik az iraton a születési nem, határátkelésnél, vagy akkor ha dohányterméket akar venni az egyén. Ha ennyire pártoljátok a négy fal között dolgot, akkor miért nem támogatjátok, hogy ez meg is tudjon valósulni?

2022. febr. 21. 16:32
 37/43 anonim ***** válasza:
75%

"Az, hogy én kimondom, hogy a "transzneműség" az mentális betegség, az még nem verbális bántalmazás"

De miert akarod a transznemuseget a mentalis betesegek koze sorolni? Kiknek segitesz ezzel? Vagy dirrekt akarsz egyes embereket sertegetni?

2022. febr. 21. 16:46
 38/43 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem meg a homofóbia a betegség.

Egyáltalán mi közöd neked mások szexuális életéhez? Talán a tiéd annyira silány, hogy jobban esik a másokéval foglaloznod? 😂

2022. febr. 21. 17:01
 39/43 anonim ***** válasza:
83%
Foglalkoznod*
2022. febr. 21. 17:01
 40/43 anonim ***** válasza:
12%
Ezek az elmebetegsègek, (transzneműsèg, melegség stb.), pszichoterápiàval gyógyíthatók valamennyire.
2022. febr. 21. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!