Mi a véleményed Orbán évértékelőjéről, ahol ismét elmondta, hogy az anya nő, az apa pedig férfi?
Szerintem fogadjuk el a magukat sárkánynak képzelőket is, és zárjuk be az összes diliházat, mert minden normális:
Milyen szép is lenne, ha a kérdezőt is lehetne pontozni.... Kevesebb fröcsögő barom lenne, aki a lepontozástól tartva álkérdésekben gyűlölködne, terjesztene valótlanságokat a ritka szélsőségeket kiemelve(lásd 14:47kor íródott komment)...
Orbán évértékelőjéről meg annyit, hogy ez az apa férfi, az anya nő dolog egyértelmű mindenkinek. Meleg párok örökbefogadásánál is az apa férfi, ebből van kettő, anya nincs. Leszbikus pároknál az anya nő, itt ebből van kettő, apa nincs. Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy az ég kék, a fű zöld... Szerintem egy kormánynak van fontosabb dolga, mint alapvető dolgokat törvénybefoglalni, szélsőséges jelenségeket felnagyítva politikai hasznot szerezni puszta gyűlöletkeltésből.
Sajnos ez az oldal nem olyan, mint a Reddit, ott tök jól lehet az OP-t is lepontozni (mondjuk ritka az ilyen), gyakran én is késztetést érzek pirosat nyomni a kérdezőkre, ami lehetetlen-sajnos-így csak offolni lehet és kulturáltan vitázni.
Az a baj ezzel, hogy szerintem kb 10-ből 1* sikerül meggyőzni egy szélsőségesen gondolkozó kérdezőt, így kicsit ilyen veszett fejsze nyele a dolog. Mindennek ellenére fontos kifejezni nem tetszésünket, hátha valaki csak olvasgat és tanul új nézeteket, szavakat és átgondolja a véleményét.
Kérdező, Drága!
Senki nem beszélt itt sárkányokról. Sokkolva leszel, de velük se lenne bajom. Ott már bennem is felmerül, hogy egészségesek-e mentálisan és mindenképp elküldeném őket pszichológushoz (az olyan embereket, akik nem érzik magukat embernek), de nem azért, mert betegesnek tartom a kinézetüket, hanem, hátha érte őket valami trauma, van-e valami mögöttes nagyobb gond az életükben, ami elől a testmódosításba menekülnek. Ha ezekre fény derül, javasolnám, hogy dolgozzanak az ügyön mondjuk 3-6 hónapig, ha még ekkor is változni akarnak, tegyék. Egészséges szociális háttér mellett, ha fent van ez a vágy, akkor is jobb, ha kiélik szerintem.
Tetoválni, piercingelni, implantátumokat behelyezni sok átlagos, magára emberként tekintő személy is szokott. Akik sárkányként, kígyóként, űrlényként tekint magára, ő is ugyanezeket a procedúrákat csinálja végig, csak nagyobb mértékben/máshogy egy kicsit. Nem követ el ezzel bűnt, nem bánt vele másokat. A saját teste felett mindenkinek szabadsága van, ő élt vele.
"Szerintem fogadjuk el a magukat sárkánynak képzelőket is, és zárjuk be az összes diliházat, mert minden normális:"
Senki nem kampanyol ilyenert.
"Akik sárkányként, kígyóként, űrlényként tekint magára, ő is ugyanezeket a procedúrákat csinálja végig, csak nagyobb mértékben/máshogy egy kicsit. Nem követ el ezzel bűnt, nem bánt vele másokat. A saját teste felett mindenkinek szabadsága van, ő élt vele."
Ha nem várja el mástól, hogy őt onnantól sárkányként kell kezelni, sőt, azt is kell gondolni róla, hogy sárkány, akkor áldásom rá. Talán érzed a logikai összefüggést a "transznemű" degeneráltakkal, akiknek az agybaját kötelező átvenni, mert különben ilyen-olyan fób vagy.
A flegma, lekezelő, kioktató stílusod különben csak alátámasztja azt, hogy magad is érzed az ordító ellentmondásokat a zagyva világképedben, csak azok tarthatatlanségával nagyon fáj neked szembesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!