Mit csináljak, ha a párom elég szélsőséges nézeteket vall és ez nekem nem tetszik?
Figyelt kérdés
Folyton leszólja a melegeket és a romákat. Nekem nincs bajom velük és zavar.2022. jan. 25. 19:21
1/15 anonim válasza:
Ha zavar, akkor szakíts vele.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
3/15 anonim válasza:
Fú, hát nem is tudom. Hagyd ott esetleg??
Szélsőséges értékrendbeli különbségek hosszútávon mindenképpen tönkrevágják a kapcsolatot. Spórolj meg mindkettőtöknek pár évet és szakíts most.
4/15 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy ez téged zavar! Nekem is volt ilyen beszélgetésem a párommal, hogy most tulajdonképpen a bűnöző életmód zavar, vagy a cigány származás, mert ha előbbi, akkor a becsületes cigányokkal szemben igazságtalanság cigányozni. Melegek esetén pedig hogy ha valakinek ilyen hajlama van, akkor mit csináljon vele, nem tehet róla. Nem azt mondom, hogy tök elfogadó lett a párom, de már nagyjából vállalható dolgokat mond.
5/15 anonim válasza:
Mondd neki, hogy te egy meleg roma vagy!
6/15 szántóvető válasza:
ne foglalkozz vele.biztos neked is vannak olyan dolgaid amelyek őt zavarják.
7/15 anonim válasza:
Én homofób emberrel nem jönnék össze, mindenkinek van 5% esélye, hogy meleg legyen a gyereke. Ha az enyém lenne az véletlen, nem szeretném, hogy az egyik szülője is ellene legyen.
9/15 Valentino BROssi válasza:
Szerintem közöld vele, hogy arról szoktál fantáziálni, hogy zsidó meleg cigányok gangbangelnek és hogy tudod, hogy ez nagyon mocskos fantázia, de hát azért él az ember párkapcsolatban, hogy az ilyen traumatikusan mocskos dolgait másokkal megélhesse. S hogy szerinted ezt így egy szerepjátékban kipróbálni jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!