A 2018-as választás napjáról tudsz, ilyen történetről?
Figyelt kérdés
Beszélik, hogy a 18-as választást sok ellenzéki nem élte meg túl jól. Főleg mivel a magas részvételnek köszönhetően, már napközben arról cikkezek a neten, hogy győz az ellenzék. Aztán beütött az este és 2/3-as a fidesznek...
Sokan nem tudtak el sem aludni. Őrlődtek a gondolatok közt és hisztiztek, míg mások depresszióba zuhantak. Másnap nem tudtak emberek dolgozni menni. Rengetegen jelentettek beteget, volt amelyik üzlet ki sem nyílt. Nálatok is volt ilyen?
2022. febr. 19. 23:24
21/24 anonim válasza:
Én másnap kezdtem az új (első) melóhelyemen. Láttam pár emberen a szomorúságot, de nekem örültek a munkatársak :D
22/24 anonim válasza:
Első szavazásom volt, gondoltam, hogy nem lesz kormányváltás, de az egész családom reménykedett, hogy nem lesz meg a kétharmad. Aztán mikor meglett, olyan szomorú lettem, hogy írtam egy verset, pedig nem szoktam és nem tudok :D
23/24 anonim válasza:
Ezbegy fideszes troll, ne etessetek mar...
24/24 anonim válasza:
Ja, volt már ez a kérdés, gondolom erre veri ez a szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!