A 2018-as választás napjáról tudsz, ilyen történetről?
Beszélik, hogy a 18-as választást sok ellenzéki nem élte meg túl jól. Főleg mivel a magas részvételnek köszönhetően, már napközben arról cikkezek a neten, hogy győz az ellenzék. Aztán beütött az este és 2/3-as a fidesznek...
Sokan nem tudtak el sem aludni. Őrlődtek a gondolatok közt és hisztiztek, míg mások depresszióba zuhantak. Másnap nem tudtak emberek dolgozni menni. Rengetegen jelentettek beteget, volt amelyik üzlet ki sem nyílt. Nálatok is volt ilyen?
Én nem voltam jól és kipróbáltam a Sorsnavigáror héthetesét 2018.02.23-tól 2018.04.09- ig
Ezt írtam a naplóba
04.08. vas
Csináltam párszor, amikor eszembe jutott. (Választás kormány)
04.09
18:00,19:00,20:00,21:00,23:00 csírkéket legyilkolta a menyét. Sajnos nyert a Fidesz, folytatódik a népbutítás.
4.10.
15:00, 16:00
Itt hagytam abba a héthetest 04.07 volt kész a hat hét, az öt napot ami maradt belőle nem fejeztem be.
A legrosszabb az volt, hogy nem volt közösség, ahol erősítsük egymást, mi akik változást akartak. Egyetlen jó körülmény volt az, hogy Orbán nem volt pöhendi, azt mondta: Most kell szerénynek lennünk.
Nos ez nem jött be neki.
Velem ilyen 2006-ban történt áprilisban.Akkor úgy éreztem összedőlt a világ.Emlékszem az MSZP szimpatizánsok narancsos buktákat osztogattak a férjem pedig "belehúztunk"(akkori baloldali kampányszlogen) szövegű sms-t küldött másnap.
Utána ősszel jött a nagy döbbenet...a többi meg már történelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!