A 2018-as választás napjáról tudsz, ilyen történetről?
Beszélik, hogy a 18-as választást sok ellenzéki nem élte meg túl jól. Főleg mivel a magas részvételnek köszönhetően, már napközben arról cikkezek a neten, hogy győz az ellenzék. Aztán beütött az este és 2/3-as a fidesznek...
Sokan nem tudtak el sem aludni. Őrlődtek a gondolatok közt és hisztiztek, míg mások depresszióba zuhantak. Másnap nem tudtak emberek dolgozni menni. Rengetegen jelentettek beteget, volt amelyik üzlet ki sem nyílt. Nálatok is volt ilyen?
A Parbeszed nelkul nem lett volna peldaul ilyen
Én a másnap reggelre emlékszem, hogy totál elvesztem, elvesztettem a kapcsolatom a világgal. De néztem a tv adásokat, ahol a "tegnapi" választás volt a téma, és mindenki tök letargiában volt. Az ellenzék megsemmisült konkrétan, a Fidesz a csúcson.
A hír tv akkori Szabadfogás műsora tökéletesen visszaadja ezt a hangulatot: YouTube, Szabadfogás #134. (2008.04.11)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!