Ha üres a kassza, akkor miböl akarja MZP az emelt családi pótlékotmeg a meghosszabított munkanélküli segélyt finanszírozni?
#20 vagyok:
Bocsesz, beragadt a Caps-Lock.
Orvosoltam.
#20!
Nyugi, csak nem fogtad fel, hogy valaki előre jelzi, hogy kicsit offtopic lesz. Nem kell azonnal alaptalan teóriákat gyártani!
#19!
Csak a gond, hogy Budapest felé vitte a kitöltetlen szavazólapokat. Másnap pedig Ózdon leállították a szavazást.
Ha máshová vétték az ózdi szavazólapokat, akkor ez azt jelenti, hogy máshol szavaztak az ózdi jelöltre!
#22-nek:
XD
Ha ezt teóriának próbálod beállítani, az egy beismerő vallomás.
"Túlszaladtál", és ez elárult.
Téma lezárva.
DK-s!
Látom, előtört belőled a ballib logika:
Ha nem ismerek be egy teljesen alaptalan vádat, akkor az beismerő vallomás.
:D
Nagyon mellé lőttél!
És tudod hogy mi az oka? Nem hinném, de elárulom neked!
Az, hogy én egy DK-s párttag vagyok attól függetlenül, hogy a világképem: KOMMUNISTA!
Megtévesztett a DK-s mivoltom.
Ha ki akarsz számítani, akkor próbálkozz kommunista felfogással. Kizártnak tartom hogy sikerüljön annak ellenére, hogy egy kommunista beállítottságú ember tisztán értene! XD
#27!
Nyugi, tudjuk a DK alapvetően kommunista, ismerjük a vezetői múltját.
A ballibnek egy részhalmaza a kommunisták.
Az állításom így is igaz:
Látom, előtört belőled a kommunista logika:
Ha nem ismerek be egy teljesen alaptalan vádat, akkor az beismerő vallomás.
#28-nak:
Én tudom, amit tudok, bár nem mondom. Erre te ok nélkül elkezded cáfolni azt, amire én nem adtam okot, mert az előtt nem hangoztattam.
Bukta, beismerés.
Engem eddig érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!