Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha üres a kassza, akkor miböl...

Ha üres a kassza, akkor miböl akarja MZP az emelt családi pótlékotmeg a meghosszabított munkanélküli segélyt finanszírozni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 13:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
46%
#6-os, Jol latod, mert fenyes nappal szemeteszsakokban adjak at egymasnak a penzt
2022. febr. 19. 13:59
 12/32 anonim ***** válasza:
26%

Csak addig üres a kassza, amíg a csúti cigó regnál.

Amint megszűnik ez az intézményesített lopás ami most itt folyik, akkor azonnal brutális források állnak majd rendelkezésre. Most az Orbán-kormány alatt rengeteg sönt van, ami elvezeti a pénzeket az eredeti irányukból.

2022. febr. 19. 14:02
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

OFF, de a lopásról és a pénzekről jutott eszembe:

Lehet már tudni, hogy az előválasztási szavazólapokat és a többmillió Forintot hová akarta vinni az ózdi előválasztás szervezője?

2022. febr. 19. 14:15
 14/32 anonim ***** válasza:
Mindenhol akadnak xarháziak.
2022. febr. 19. 14:26
 15/32 anonim ***** válasza:
56%

#13-nak:

Egyébként miért is off?

Olyan választ adtam amely a kérdés létjogosultságát vonta meg, mert az állítást is tartalmazott.

2022. febr. 19. 14:27
 16/32 anonim ***** válasza:
31%

#15!

Azért off, mert nem tartozik szorosan a tárgyhoz. Csak érdekel, hogy miért vitték el a szavazólapokat, miért törte össze az autóját, miért volt nála többmillió kp. és miért nem hallani erről semmit sem.

Akkor hinném el az elszigetelt eset teóriát, ha nyilatkoztak volna róla, hogy miért történek ezek és miért történhettek meg, mi a garancia arra, hogy ez valóban egyedi eset volt.

Ugye te sem hiszed el, hogy az egykori MSZP oligarcha pártja vezette összefogás nem fog ugyanúgy lopni, mint tették azt korábban. A különbség csak az, hogy akkor szakértőként mindent zsebre tettek és nem épült az ország.

2022. febr. 19. 14:33
 17/32 anonim ***** válasza:
56%

Pontosan te vagy az aki offol.

Eltérsz az eredeti kérdéstől új kérdést feltéve.

Nem ez volt a kérdés, ez pedig nem fórum.

2022. febr. 19. 14:36
 18/32 anonim ***** válasza:
50%

#17!

Igen, ezért is jeleztem, hogy OFF, amit írok. :D

Az ontopik részére viszont már nem válaszoltál, pedig visszatértem a témához. :D

2022. febr. 19. 14:56
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
#16 Valószínűleg szavazáshoz vitte a lapokat, mert valahol elfogytak. Ezt már akkor is elmondták, semmi titokzatosság nincsen benne.
2022. febr. 19. 14:58
 20/32 anonim ***** válasza:
56%

x18-nak:

Én megválaszoltam a kérdést, tehát nincs téma.

Ha esetleg az lenne a helyzet amire gondolok, akkor felhívom a szíves figyelmed, hogy rossz profilban vagy. Lépj vissza a kérdezőébe! xd

2022. febr. 19. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!