Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP mindennek az elrontója?

MZP mindennek az elrontója?

Figyelt kérdés

Az összefogás egy igen erős szövetség, sokan gondolták úgy, hogy jó alternatíva a Fidesz leváltására.

Aztán jött MZP, aki csak beszél, beszél és közben peregnek le róla a szavazatok.

Teljesen visszaveti az ellenzék esélyét, ezt már baloldali szakértők mondják, nem a Fidesz.

Miért hagyja az ellenzéki összefogás ezt?

Teljesen világos, hogy a Fidesz kezére játsza a győzelmet MZP.

Olyan módon, hogy sokan akik rá szavaztak volna még december környékén, azok egyszerűen otthon fognak maradni.

Az alacsony részvétel meg a Fidesznek kedvez és kedvezett mindig is.

A Fidesz törzsmagja ott lesz áprilisban, MZP támogatói meg otthon.

2022. febr. 19. 04:34
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. febr. 19. 07:16
 12/44 anonim ***** válasza:
33%

Nem gondolnám, hogy MZP idióta. Sőt, nekem tetszik az őszintesége és nem érdekel, hogy akik találva érzik magukat, megsértődnek. Például a fidesz szavazók leostobázása: gondoljátok, hogy a komplett fideszes garnitúrna nem tartja ostobának a teljes szavazóbázisát? Dehogynem. Úgy is kezelik őket, olyanok az üzeneteik is, hogy a faék egyszerűségű emberek is felfogják.

Csak amíg Orbán ennek ellenére a képükbe vigyorog, MZP nem fél felvállalni és kimondani.

2022. febr. 19. 07:26
 13/44 anonim ***** válasza:
95%

"MZP nem változott, csak több elkenzékinek álcázott fideszes támadja." Ezt már hiányoltam. XD

12-esnek meg azt tudom mondani, Igen megengedett Mariska néninek kapálás közben nem Magyarország leendő miniszterelnökének.. Gondold csak ez ha Macron leostobázza máik oldalt vagy bármelyik európai vezetőt így nyilatkozna a választók egy részéről... A saját szavazói lennének felháborodva a legjobban.

Hitler is elt monda, hogy mindenki tudta hogy a zsidók alábbvalók csak ő kiismeri mondani. Őszinte.... Na persze

2022. febr. 19. 08:09
 14/44 anonim ***** válasza:
20%
#13 Pedig őszinte. Én inkább ezt választom, mint hogy a képembe vigyorogjanak, miközben hülyének néznek. Persze tudom, hogy a 99% jobban kajálja a kényelmes hazugságot a fájó igazságnál.
2022. febr. 19. 08:48
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
És most is azzal fogják magyarázni, hogy csalt a Fidesz
2022. febr. 19. 08:54
 16/44 anonim ***** válasza:
13%
Mert csalni fog a Fidesz. És hazudik is. De a hazugságot jobban szeretik a híveik, mint az igazságot, mert ilyenkor a PC nem is fúj, hanem elvárás.
2022. febr. 19. 09:09
 17/44 anonim ***** válasza:
35%
Csak néhány ős DK-s károg MZP miatt, az ellenzékiek többsége most is mellette áll, akik képtelen elfogadni, hogy nem a tyúkanyó lett az előválasztás győztese.
2022. febr. 19. 09:18
 18/44 anonim ***** válasza:
38%

Hiába, nem volt más jobb, népszerűbb miniszterelnök-jelölt.

A többiek is megosztó figurák lettek volna, másoknak is lehetnek szerencsétlen, támadható kijelentései. Igaz, hogy a Péter sokszor meggondolatlanul, butaságot beszél, ami a szívén az a száján, de vannak, akiknek pont ez tetszik, hogy nem játsza meg magát, az ösztöneire támaszkodik.

2022. febr. 19. 10:18
 19/44 anonim ***** válasza:
0%
De tényleg, ez mekkora már, hogy a fideszesek vernyognak, ha velük nem PC valaki, de ha más csoportokba kell belerúgni, az gond nélkül megy nekik habzó pofával. :D
2022. febr. 19. 10:24
 20/44 anonim ***** válasza:
68%

Én csak annyit látok, hogy mióta minielnök jelölt lett, meghülyült. Na nem úgy, ahogy gondolják sokan.

Én bírom az őszinteségét, nincs bajom a feketés-vakos viccel, a fogyatékosozással sem (én is használom, meg a b*zit is pejoratív értelemben, akár meleg barátaim előtt is), az emberek amúgy is mindenen háborognak, ettől érzik magukat jobbnak.

Nekem az a bajom, hogy sok kérdésre már ő sem válaszol, nyomja a mantrát, mint minden nyomorult politikus. Ebben az egész szituban elveszti önmagát, ami szomorú, mert meg sem éri.

2022. febr. 19. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!