MZP mindennek az elrontója?
Az összefogás egy igen erős szövetség, sokan gondolták úgy, hogy jó alternatíva a Fidesz leváltására.
Aztán jött MZP, aki csak beszél, beszél és közben peregnek le róla a szavazatok.
Teljesen visszaveti az ellenzék esélyét, ezt már baloldali szakértők mondják, nem a Fidesz.
Miért hagyja az ellenzéki összefogás ezt?
Teljesen világos, hogy a Fidesz kezére játsza a győzelmet MZP.
Olyan módon, hogy sokan akik rá szavaztak volna még december környékén, azok egyszerűen otthon fognak maradni.
Az alacsony részvétel meg a Fidesznek kedvez és kedvezett mindig is.
A Fidesz törzsmagja ott lesz áprilisban, MZP támogatói meg otthon.
Nem gondolnám, hogy MZP idióta. Sőt, nekem tetszik az őszintesége és nem érdekel, hogy akik találva érzik magukat, megsértődnek. Például a fidesz szavazók leostobázása: gondoljátok, hogy a komplett fideszes garnitúrna nem tartja ostobának a teljes szavazóbázisát? Dehogynem. Úgy is kezelik őket, olyanok az üzeneteik is, hogy a faék egyszerűségű emberek is felfogják.
Csak amíg Orbán ennek ellenére a képükbe vigyorog, MZP nem fél felvállalni és kimondani.
"MZP nem változott, csak több elkenzékinek álcázott fideszes támadja." Ezt már hiányoltam. XD
12-esnek meg azt tudom mondani, Igen megengedett Mariska néninek kapálás közben nem Magyarország leendő miniszterelnökének.. Gondold csak ez ha Macron leostobázza máik oldalt vagy bármelyik európai vezetőt így nyilatkozna a választók egy részéről... A saját szavazói lennének felháborodva a legjobban.
Hitler is elt monda, hogy mindenki tudta hogy a zsidók alábbvalók csak ő kiismeri mondani. Őszinte.... Na persze
Hiába, nem volt más jobb, népszerűbb miniszterelnök-jelölt.
A többiek is megosztó figurák lettek volna, másoknak is lehetnek szerencsétlen, támadható kijelentései. Igaz, hogy a Péter sokszor meggondolatlanul, butaságot beszél, ami a szívén az a száján, de vannak, akiknek pont ez tetszik, hogy nem játsza meg magát, az ösztöneire támaszkodik.
Én csak annyit látok, hogy mióta minielnök jelölt lett, meghülyült. Na nem úgy, ahogy gondolják sokan.
Én bírom az őszinteségét, nincs bajom a feketés-vakos viccel, a fogyatékosozással sem (én is használom, meg a b*zit is pejoratív értelemben, akár meleg barátaim előtt is), az emberek amúgy is mindenen háborognak, ettől érzik magukat jobbnak.
Nekem az a bajom, hogy sok kérdésre már ő sem válaszol, nyomja a mantrát, mint minden nyomorult politikus. Ebben az egész szituban elveszti önmagát, ami szomorú, mert meg sem éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!