Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP mindennek az elrontója?

MZP mindennek az elrontója?

Figyelt kérdés

Az összefogás egy igen erős szövetség, sokan gondolták úgy, hogy jó alternatíva a Fidesz leváltására.

Aztán jött MZP, aki csak beszél, beszél és közben peregnek le róla a szavazatok.

Teljesen visszaveti az ellenzék esélyét, ezt már baloldali szakértők mondják, nem a Fidesz.

Miért hagyja az ellenzéki összefogás ezt?

Teljesen világos, hogy a Fidesz kezére játsza a győzelmet MZP.

Olyan módon, hogy sokan akik rá szavaztak volna még december környékén, azok egyszerűen otthon fognak maradni.

Az alacsony részvétel meg a Fidesznek kedvez és kedvezett mindig is.

A Fidesz törzsmagja ott lesz áprilisban, MZP támogatói meg otthon.

2022. febr. 19. 04:34
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
43%
Mi DK-szavazók már az elején megmondtuk,de még most is le lehetne váltani Klára asszonyra.
2022. febr. 19. 04:39
 2/44 A kérdező kommentje:

Pontosan, még lehetne.

Én annyira nem értem, hogy hagyják elmenni áprilisig.

Utána meg jön az értetlenkedés, hogy hogy történhetett ez, hogy nem nyert.

Én ettől félek

2022. febr. 19. 04:46
 3/44 A kérdező kommentje:

A legfőbb baj az, hogy nem a Fidesz féle szokásos karaktergyilkosság áldozata lett, hanem saját maga intézte el ugyanezt.

És ez alacsony részvételt fog eredményezni.

Aki rá akart szavazni, az nem fog se a Toroczkaira, se a Fideszre, hanem marad otthon.

2022. febr. 19. 04:50
 4/44 Salx Narval ***** válasza:
72%
Hát, innen már elég nehéz visszacsinálni mindent és Klára asszonyt előre tolni. Én is úgy látom, hogy ezt már az ellenzéki szavazók többsége is szívesen elfogadná, de a pártokat köti az előválasztás. Piszok gyorsan meg kellene lépniük a dolgot mert megbillent a hajó. Ki gondolta volna, hogy ez a szimpatikusnak tűnő ember egy idióta, bevallom én sem hittem volna még pár hete, igaz előtte keveset beszélt.
2022. febr. 19. 05:22
 5/44 anonim ***** válasza:
77%
Én is így gondolom, mint te Salx Narval.
2022. febr. 19. 05:31
 6/44 anonim ***** válasza:
66%
Nincs már visszaút, az internetes MZP fanok megcsinálták. Jómagam azt hiszem, olyan 30% esély maradt a változásra.
2022. febr. 19. 05:32
 7/44 Salx Narval ***** válasza:
29%
Ne hibáztasd őket ezt senki nem sejthette. Azt azét furcsának tartom, Fletónál még nem szólalt meg a vészcsengő.
2022. febr. 19. 05:39
 8/44 anonim ***** válasza:
85%
MZP qvára egyedül viszi az egész kampányt, egyik kbsztt párt se áll mögötte. Ezért vagyok kbsztt bajban, mert ezekre nem akarok szavazni, viszont MZP-re meg igen, de, ha rá szavazok, akkor ezekre az ellenzéki kamupártokra is szavazok, amit nem akarok!
2022. febr. 19. 06:10
 9/44 anonim ***** válasza:
61%
Meggyőződésem, hogy nem direkt rontja el amúgy. Simán sikerült egy olyan embert előre tolni, aki majdnem mindenben jobbosabb, mint a Fidesz, csak voltak igazi munkahelyei, ezért inkább euroatlantista.
2022. febr. 19. 06:18
 10/44 anonim ***** válasza:
34%

Izé, bocsi, de MZP a padlót felmosta Kkára asszonnyal az előválasztáson. A demokrácia letojása eddig fideszes és nem dk-s érték volt.

MZP nem változott, csak több elkenzékinek álcázott fideszes támadja.

2022. febr. 19. 07:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!