Mi a velemenyetek Bencsik Janosról, Tatabanya volt főpolgarmestereről, aki jelenleg kormanytag?
polgármester jelöltje nincs a jobbiknak tatabányán
viszont minden választókerületben indul
az is valami ha közgyűlésben vannak
Amennyiben szemelyesen ismered,akkor tudod,hogy ,hogy SZDSz-ben kezdte,majd független lett,utanna fideszes,valahogy ezt fufcsanak tartom!Úgy valtozott a politikaja,mint partok megitelese.Arra meg kivancsi lennek,milyen vegzettseggel rendelkezik?Pannonhalman nem a legjobb megiteles birtokosa volt!Ezt tudtad?
Egy ilyen jelenlegi poszt betöltesehez eleg komoly vegzettseg szükseges,neki mg -van!?
Elgondolkodtató,a munkaja mellett!!?Bar en - termeszettudomanyi szakokon vegeztem,reszben külföldön,reszeben Magyarorszagon-ami a vallast illeti.valamint annak oktatasat idegennek tatom,sőt minel többet tanultam,annal jobban tavolodtam el az egyhaztól,annak intezmenyes butítasatól.
Mindenesetre ezek ismerete mellett,kenytelen vagyok elfogadni Bencsik úr előmenetelének"szüksegesseget"!
Bar a korabban kifogasolt partokban való szerepleset frcsanak tartom,olyan ertelemben,hogy azokat sajat előmenetelének felhasznalasara valtoztta,mint legútóbb a fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!