Ehhez mit szólnak a fideszesek? Orbán intézkedése miatt egyre több helyen korlátozzák a benzint?
2022. febr. 18. 06:13
11/39 anonim válasza:
Parlament? Nekem nem áll jól a csikos öltöny…
12/39 anonim válasza:
Csak a kannaban elviheto mennyiseget korlatozhatjak, az autoba tankolast nem.
13/39 anonim válasza:
Csíkos, nem csikos te túlművelt álhírterjesztő
14/39 anonim válasza:
Nem tök mind1, hogy annál a tónál, vagy anál a tónál?
15/39 anonim válasza:
Lényegében tojnak rá. A zemberek akarták ezt is, tuti ez lesz a válasz.
16/39 anonim válasza:
remélem, hogy hamarosan bevezetik, hogy jegyre kaphasson mindenki annyi olcsó benyát, amennyi a munkahelyéig, meg vissza szükséges.
17/39 anonim válasza:
#12 Korlátozhatja. Jelenleg nincs olyan törvény ami ezt tiltaná. A Gulyásgeri nem tudom miről beszélt, de sanszos hogy csak egymásnak akarta ezzel ugrasztani az embereket és a kutasokat.
18/39 mindentudó99 válasza:
Örülök az olcsó benzinnek. De egyébként tudom hogy ez az intézkedés így egy marhaság. ( fidesz szavazó)
19/39 anonim válasza:
#12 Gondolom hogy a pisztolyra tudnak szerelni limitálót.
20/39 anonim válasza:
Én majd sajnálom őket, ha ráérek...most nem érek rá, éppen kommentet írok 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!