Ha Orban megkapja a hatalmat es lekapcsolja a netet vagy korlatozza a netet koztuk az ellenzeki sajtot az kivalthat olyat az emberekbol mint a net adokor volt?
Lekapcsolja a netet, mi? Hogy lehetoleg az egesz orszag megalljon abban a pillanatban es az osszes multi itthagyja a leheto leggyorsabban?
Lehet menni mashova terjeszteni a fa*zsagot.
Gyurcsány Ferenc viszont nem kapcsolná le mert nagy youtuber, de hát ugye nem ő van hatalmon....
Kellett leszavazni így jártál.
Honnan találtok ki ilyen baromságokat?
Az oxigént nem fogja lekötni a levegőből? Vagy elzárni a vizet, áramot?
Mi a fenéért tenne ilyet?
Elképzelem ahogy ültök és tanakodtok mi lenne a mai nap legnagyobb baromsága, aztán beírjátok kérdésnek, mint ezt is.
Nem, nyugodj meg, nem fogja lekapcsolni anetet.
Az adózás is a neten keresztül megy, online vannak bekötve a cégek, pénztárgépek és jó részben már a kávéautomaták is az adóhivatalhoz, ahogyan a neten keresztül felügyelik az áruforgalmat is az utakon, vagy egyáltalán azt hogy ki jár a fizetős szakaszokon. Ha nincs net, akkor nincs adóbevétel.
Jöhet a következő hülye kérdés!
Én, én, én!
Lehet olyan, hogy azt mondják, ami pénzem bankban van, az le van foglalva, és az övék? (Mármint mindenki pénze az államé, elúszott, ennyi.)
Bejöhetnek a lakásomba, hogy takarodjak, innentől az övék?
A katonák megvernek, megerőszakolnak, ha nem tetszik nekik a pofám?
Ha vége az egésznek, lezárva maradnak a határok, és nem mehetünk többé sehova?
Minden szülőképes nőt teherbe vágnak, hogy minél több magyar legyen?
És én ezt mind egyedül szedtem össze, és nem azért, mert kötekedni akarok, hanem csak qrvára félek ezektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!