Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter kormányváltó...

Márki-Zay Péter kormányváltó nagygyűlést hirdetett március 15-ére. Ismét hatalmas lebőgés lesz ebből mint tavaly októberben?

Figyelt kérdés
Ráadásul ugyanezen a napon sokszázezerfős Békemenet is lesz.

2022. febr. 17. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
Én Orbán Viktort fogom nézni ennek ellenére az ellenzékre szavazok. Szóval nem mérvadó hogy hányan lesznek MZP beszédén bár tudom előre hogy az M1 már megint ezzel fog mocskolódni.
2022. febr. 19. 00:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért azt is meg kell említeni, hogy a fidesz vitte a "békemenetre" az embereket. Szerintem a fele nem magától ment el arra.
2022. febr. 19. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Memhogy készülnétek valami szép verssel inkább, amivel megköszönitek azt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr ilyen sok dologtól megvédett minket, és ilyen jól vezeti az országot. Hálátlanok vagytok.
2022. febr. 22. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!