Más sem tartja jogosnak a pedagógusok hozzáállását?
Az érthető,hogy ők is, ahogy mindenki más, többet szeretne keresni.
Viszont, ez a nyavalygás rendkívül zavaró.
Ők sokkal könnyebben vannak, mint mi, akik a versenyszférában dolgozunk.Nálunk a rugalmas munkaidő nem azt jelenti,mint amit sokan hisznek,hogy bemegy az ember 9-re és fél 3-kor már lelép,hanem sok esetben túlórát.Mellette, gondoskodnom kell a gyerekeimről, a bevásárlásról és minden egyébről.
Az előbbivel kapcsolatban, nekem külön tanulnom kell velük, esetleg elmagyarázni az anyagot, mert a kedves pedagógusok felületesen vagy sehogy sem oktatnak.
Legalább a gyerekekre vigyázzanak,ha már az oktatás annyira nem megy, ameddig mi dolgozunk és ne sztrájkolgassanak.A nehéz tárgyakból úgyis magántanár kell majd.Ha még erre sem képesek, akkor kár bármiféle erőforrást pazarolni rájuk.
A véleményemmel nem vagyok egyedül, 10-ből egy szülő, aki elégedett a pedagógusok munkájával.
Ha tényleg ennyire laza lenne, ahogy a kérdező állítja, akkor mindenki tanárnak menne. A tendencia viszont az, hogy aki teheti (köztük én is), elhagyja azt a szart. Vajon miért?
Egyébként meg a kérdező egy troll, kb. naponta kiírja ezt a kérdést. Egy korábbi ugyanilyen kérdése alatt kifejtettem már a véleményemet a tanári munkáról, mint ahogy más is, de a kérdezőt ez egyáltalán nem érdekelte, akárki akármit ír neki, úgyis naponta kiírja ezt a provokáló kérdést. Úgyhogy felesleges is rá reagálni.
Nem értem, hogy mi értelme van naponta kiírni, hogy a tanárok 22 órát dolgoznak, tehát ez félállás, ezért nem érdemelnek fizetésemelést. Úgyis hawaii az egész munka, tele van szabadidővel, ott a nyári szünet stb.
Ha ezzel a provokációval szembesülnek naponta az emberek, akkor nem hiszem, hogy az a tanárok melletti szimpátiát erősíti, így is sok ember van a kérdező véleményén egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!