"Tavaszi szél vizet áraszt, magyar ember Fideszt választ".💖 Lehetne ez kampányszlogen? Annyira szép! Nem?
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 15:59
11/132 anonim válasza:
Tavaszi szél vizet áraszt
A sok hülye kérdés fáraszt
12/132 anonim válasza:
...szok én rá, csak a gyurcsányékat áprilisban oda-vissza! 🧡
13/132 anonim válasza:
A szótagszám!
Faragj még rajta!
14/132 anonim válasza:
A szavazásodnál a választási lehetőségek kb. Mint egy Nemzeti Konzultáción :) Még véletlenül sincs benne olyan lehetőség hogy "nem" :)
Lehetnél a Fidesz kommunikációs tanácsadója, nagy sikered lenne :)
4 év múlva lehetne ilyen is egy szavazó lap nem?
"SZAVAZÓLAP
Országos pártlista:
1. O FIDESZ
2. O FIDESZ
3. O FIDESZ
4. O FIDESZ"
És látod? Még a választási lehetőség is meglenne. Senkinek nem lehetne egy rossz szava sem a magyar demokrácia ellen...
15/132 anonim válasza:
Tavaszi szél vizet áraszt csak ne a fideszt válaszd!
16/132 Shai-Hulud válasza:
Jaj ez majdnem annyira szép, mint a "piros lesz a paradicsom nem sárga, Orbán Viktor elmehet a p..csába"
17/132 anonim válasza:
Kutya mérges lennék, mert szeretem ezt a dalt. Nehogy már ezt is kisajátítsa a Fidesz 🤬
20/132 anonim válasza:
Van ettől jobb is:
Piros lett a paradicsom, nem sárga;
400 körül az euró, nem drága;
Mit ér az én fizetésem, csuhajja;
Ha rögtön elinflálódik, csuhajja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!