Melyik nyugat-európai országba érdemes szingliként kitelepülni?
Attól függ melyik szimpatikus, majdnem mindenhol jólét van. Meg, hogy milyen nyelvet szeretnél beszélni. Gondolom be akarsz illeszkedni, ahhoz meg beszélned kell a mainstream nyelvet.
Én a német nyelvterületet választom.
Lány, vagy fiú vagy?
Fiúként ajánlom Lengyelországot, tudom, nem nyugat, de jó a megélhetés itt és a nők... viszont nőként állitólag nem annyira jó, forditva nem megy.
Ha kijönnél, meglepődnél, hogy gazdaságilag mennyivel vannak előttünk, csak erről senki sem beszél. Nem nyugat még, azt nem mondom, de fél útra lőném be a köztünk és a németek közti térbe.
7 év alatt összejött a feleség, lakás, kocsi trió, éventi 2x 2 hét nyaralással úgy, hogy szinte nulláról jöttem ki.
"Ahol meg lehet élni,nem adóztatják rommá."
KB az összes ilyen, Belgiumban vannak a legmagasabb adók, közben 26 évesen hitelre simán tudott egy kisebb lakást venni kollégám, pedig állami cégnél dolgozunk és ott kisebb a fizu, mint a versenyszférában. A kolléganőm pedig simán el tudja tartani egyedül magát és 5 éves gyermekét egy fizetésből, ami azt jelenti el tudnak menni nyaralni és évente többször is haza tud utazni meglátogatni a szüleit Lengyelországba.
Mi ez a Lengyelország dolog? Az ugyanolyan búval baxott, rosszléti, diktatórikus, rossz levegőjű szennyezett, kelet-európai ország mint Mo. Nem jó ott az élet. Oké, a bérek magasabbak, de a magyar béreknél a román bérek is jobbak már, az nem nagy mutatvány.
Annyi, hogy a lengyel nők szebbek mint a magyarok ez tény. De Németországban már könnyebben ismerkedsz lengyel csajokkal mint Lengyelországban.
Európának csak a nyugati- és északi (skandináv) része élhető. Ha ki tudsz jutni a tengeren túlra az még jobb, de itt Európában is rengeteg ország van ahol potya a jólét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!