Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz MZPvel abban,...

Egyetértesz MZPvel abban, hogy a jobbikosok fasiszták?

Figyelt kérdés
Mert hogy kizárásos alapon ezt mondta
2022. febr. 14. 18:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
#20 Úgy, hogy képviselni lehet valakit akkor is, ha nem tagja egy szervezetnek. Pl. egy kizárólag férfiakból álló párt is képviselheti a nők érdekeit is, azt hittem ez elég egyértelmű.
2022. febr. 14. 20:09
 22/28 anonim ***** válasza:
15%
MZP azt mondta, hogy mindenki megtarthatja a saját világnézetét. Tehát ha a fasiszták ölik a cigányokat, zsidókat akkor ő is megtartahja azt. Kedves tőle :))
2022. febr. 14. 20:16
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Értem. Tehát úgy képviselik a komcsikat és fasisztákat, hogy közben nincs köztük se komcsi, se fasiszta. :D

De akkor miért azt magyarázta utólag, hogy a Mi Hazánkról beszélt, meg hogy kommunisták és fasiszták csak a Fidesz közelében vannak?

Miért nem azzal a magyarázattal jött, hogy mi őket is képviseljük, de köztünk nincsenek? 🤔

2022. febr. 14. 20:22
 24/28 anonim ***** válasza:
87%

"MZP azt mondta, hogy mindenki megtarthatja a saját világnézetét. Tehát ha a fasiszták ölik a cigányokat, zsidókat akkor ő is megtartahja azt. Kedves tőle :))"

Ilyent csak egy 70-es IQ alatti, demagóg ember ír.

Az, hogy megtartod a világnézetedet, és az, hogy mit teszel annak nevében két teljesen különböző dolog.

2022. febr. 14. 20:24
 25/28 anonim ***** válasza:
25%

Pedig mondott ilyet!!Azt mondta a szövetségben vannak fasiszták és kommunisták!!Még a baloldali Hont András is a fejét követeli ennek a fasznak..Nekem mint baloldali értelmiséginek szekunder szégyenérzetem van emiatt a fasz miatt s amiatt a sok hülye miatt akik szerint ez az ember alkalmas miniszterelnöknek...

[link]

2022. febr. 14. 20:24
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
24 # [link]
2022. febr. 14. 21:24
 27/28 A kérdező kommentje:

Akik 20ast lepontozták azoknak fáj a szín tiszta igazság!

Bizony egy politikus felelős azért amit nyilvánosság előtt mond, még ha esetleg fogalmazási hiba volt is.

És bizony értelemszerűen azt mondta, hogy a szövetségük külön-külön képviseli a fasisztákat és a kommunistákat. Lehet hogy hibázott de akkor is ezt mondta!

2022. febr. 14. 22:44
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Mzp meg a kijelentése... Jobb nem beszélni róluk.
2022. febr. 15. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!