Ha az LMBTQ-sok valóban 15%-nyian vannak, akkor Orbán hogyan mer packázni velük?
Figyelt kérdés
Ez egy becslés amit most hallottam. A korábbi 3% azért nem igaz, mert sokan nem jöttek még elő.2022. febr. 13. 20:02
A kérdező szavazást indított:
Azért mer, mert hülye a politikához
Azért mer, mert valójában veszíteni akar, hisz lopott már eleget
Azért mer, mert közel sincsenek annyian
25 szavazat
2/20 anonim válasza:
Jogos ezért is bukni fog a fidesz, nem kelett volna kikezdenie velük,-15%.
3/20 anonim válasza:
Mert Orbán Viktor is Gyurcsány embere.
5/20 anonim válasza:
mindenki az, max csak még nem tud róla;)
6/20 anonim válasza:
7/20 anonim válasza:
Lehet hogy szerintük kevesen vannak de szerintem soka, minden ötödik ember homi minimum.
8/20 anonim válasza:
6#
Bár szerintem sem reális a 15%, de lehet többen vallanák be ha jobban elterjedt lenne Magyarországon a mozgalom
9/20 anonim válasza:
AZ LMBTQ szerint mindenki LMBTQ.
Azok a heterók, akik támogatják őket, ally-k, miattuk jött létre az LMBTQ+IAA elnevezeés.
Azok a heterók, akik meg nem támogatják őket szerintük látens melegek. És mind melegek, LMBTQ-k.
10/20 A kérdező kommentje:
9: a lényegében Orbán 0 szavazatot fog kapni. Jó tudni.
2022. febr. 13. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!