Ha most győz az ország, valóban nem fog több "mini Ferit" legyártani a balliberális oldal?
Orbán Viktor ezt vázolta az évértékelőjében. Ha most az ország győz és elzavarja mini Ferit, akkor nem fognak többet legyártani. Gondolom Gyurcsányék háttérbe vonulnak. Az asszony már haza is ment brüsszelbe
TÉNYEK: Ezzel szemben azt látom, hogy nyugaton eléggé egy neoliberális cenzúrát nyomnak ; elhallgatják a migránsbűnözést, az LMBTQ lobbit, érzékenyítéseket vezetik be mindenfelé, egyre kevesebb tereket, jogokat adnak más vélemény megnyílvánulásának. Az oltás realistákat konteosoknak nevezik. A kötelező vakcinát akarják bevezetni....
Én ezzel szemben szkeptikus vagyok. Te hogy látod?
" Ezzel szemben azt látom, hogy nyugaton eléggé egy neoliberális cenzúrát nyomnak ;"
A "neoliberális" az egy gazdaságpolitikai kifejezés te agyhalott, olyan gazdaságpolitika amit Orbán főnököd is folytat. De tök jó hogy olyan kifejezésekkel dobálózol aminek a jelentését sem ismered.
Én úgy látom, hogy az, hogy 12 év kormányzás után ennyit tud a FIDESZ felmutatni, az valami szánalmas. Ennyi idő alatt odáig sikerült eljutni, hogy jön a Gyurcsány és megharap mindenkit? Miért nem azzal kampányolnak, hogy 12 év alatt milyen jól gatyába rázták az országot?
Ja, megvan miért...
5. Hát mivel Gyurcsány a Vezére fennállása óta a DK-nak és ők alkotják a legtöbb jelöltet az ellenzék számára, így bizony ha nyernek vissza is jön az az időszak. Még egyetlen párt sem volt olyan az országban, akit fennállása óta ugyanaz a pártelnök vezetett volna. Tévednék?
Egyébként mindenben fejlődtünk, de a régióval összehasonlítva azt kell tudni, hogy balliberális kormányok idején maradtunk le nagyon. Ha feláll nagy nehezen a futó 2010-ben akkor is a többi versenyző ezalatt jelentős előnyre tett szert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!