Van még olyan ember az országban akit Márki-Zay Péter nem sértett meg?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen az a legfőbb probléma vele, hogy nem egy minden hájjal megkent politikusbünöző aki a képünkbe hazudik? Ha egyszer tényleg hülye vagyok akar a segg, nem kezdek el ezen duzzogni.2022. febr. 13. 15:12
11/21 anonim válasza:
Egy politikus engem nem tud megsérteni. Különben sem a dumája a lényeges, hanem a cselekedetei.
12/21 anonim válasza:
Tegnap személyesen volt jelen MZP. Elmentem meghallgatni. Nem sérteget az senkit, csak meg kell érteni a szövegét. Ráadásul papír nélkül beszélt. Nekem ez nagyon szimpi. Drukkolok neki, remélem azért többen értik a szövegét, amikor "sérteget" kinek és miről szól a "sértegetés".
13/21 anonim válasza:
12 Elvégre porszívó ügynök volt,persze hogy jó a beszélője :D
14/21 anonim válasza:
9-es: "A 2es megmutatja a ballibb mentalitást,csak nem értem mi értelme van a rossz helyett a másik rosszat választani."
Megvilágosítalak: az orbáni mocskot és nyomort ismerjük, az bizonyosság!
Az MZP-féle rossz meg csak a beborult agyatok minden alapot nélkülöző feltételezése!
A biztos rossz helyett (Orbán) minden értelmes és felelős magyar a feltételezett jobbat (MZP) fogja választani!
15/21 anonim válasza:
14# válaszd, attól még Magyarország előre megy nem hátra
17/21 anonim válasza:
Aki szerint őt nem, az nézze meg ismét az ominózus idézetet vagy az egész szöveget, értelmezze még egyszer és majd rájön, hogy őt is mennyire megsértette MZP.
18/21 anonim válasza:
15: "attól még Magyarország előre megy nem hátra" - hehehe: te fordítva ülsz a lovon, Jógyerek...
19/21 anonim válasza:
#17 pl téged melyik sértett meg?
20/21 anonim válasza:
#15 Ajjaj! Én meg biztam benne, hogy a Horthy korszak már jocskán a hátunk mögött van, nem elöttünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!