Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy Schiffer...

Miért mondják, hogy Schiffer András nagyon kifinomult politikai intellektussal rendelkezik, és elsősorban ilyen emberek is szokták őt kedvelni?

Figyelt kérdés

Akárhányszor hallgatom, olvasom, nekem olyan, mint a többiek. Ugyanúgy elfogadja a magyar politika bal-jobb felosztását, csak ő másképpen nevezi a két tömböt. Ugyanazokra a nagy témákra reagál ő is a saját szemszögéből, igaz viszont, hogy a nálunk nem igazán slágertéma ökopolitika is szívügye. Ezzel együtt sem gondolom, hogy egy harmadik utat képviselne, már akiknek a könyökükön jön ki az Orbán-Gyurcsány tengely, azoknak sem kínál új lehetőséget. Fogalmazni nagyon jól tud, talán jogászi mivoltából is eredően. De aktív pártpolitikusként sem tudta sikerre vinni volt pártját, nem jött el a katarzis, pártja ugyan bejutott, de súlytalan volt végig. Sokan mondják, hogy vitaképes, kamerák és mikrofonok előtt biztosan, de a FB-oldalán próbálj meg vele akár egy kicsit is egyet nem érteni és menten megkapod a "le lehet iratkozni" meg az "el lehet menni, ha nem tetszik" szófordulatokat, ami nem kifejezetten az érett vitakultúrára utal, függetlenül attól, kinek volt igaza. Szóval ő sem nagyon tolerálja az ellenvéleményt és a kritikát, mely nem feltétlenül jelent személyeskedést.

Azért írja le bárki, ha nem így látja és neki igenis szimpatikus ez az ember, mert ez is csak egy vélemény, de én így látom a tevékenységét.

2022. febr. 12. 15:32
 1/1 MDaniel98 ***** válasza:
Nem tudom szerintem is intelligens, ő maximum abban különbözik a többitől, hogy nem csak az ellenzéknél, hanem a kormánypártoknál is vannak haverjai.
2022. aug. 5. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!