A Fidesz lassan de biztosan tényleg a kifinomult, rafinált diktaturájával lefedte az egész országot?
Dehogy. Nem vagyok párttag. Más pártnak sem vagyok a tagja.
És semmi problémám nem származott ebből. Nem érzem semmiben sem, hogy ez hátrány lenne. Mivel eleve nem is derül ki sehol sem.
Mondjuk hiába vagy párttag, ha nem a legnagyobb kutyák között vagy, akkor ugyanúgy semmi sem jut neked. És ez minden pártnál így van, nem csak a Fidesznél.
Diktatúra meg nincs. Szerintem sokan nem is tudják, hogy mit jelent. Ha még élnek nagyszüleid, akkor meséltess velük, hogy milyen világ volt anno.
Miféle diktatúra? Nem vagyok Fidesz - tag vagy szavazó, sok intézkedésüket jónak tartom (pl. migránspolitika), máskor meg tele szájjal szidom őket (pl. boltok vasárnapi zárva tartása), ezt figyeld: Orbán Viktor mondjon le, menjen a francba! Senki nem jön értem, érdekes.
Persze vannak klikkek, körök, érdekeltségek akik közel vannak a tűzhöz, azoknak jobban megy. De ez más kormányok alatt is így volt.
Kifinomult? Egy kifinomult diktatúra lényege, hogy elhitesse mindenkivel egy nem diktatórikus állam létét, na már most idehaza annyira pofátlanok a kormánytagok, hogy még csak meg se próbálják leplezni, hogy a feudalizmusba akarják visszarugdosni az országot. El se próbálják titkolni, hogy a mostani földosztás gyakorlatilag arra ment ki, hogy a haveroknak adjunk földeket, sőt még dicsekednek is vele, hogy mennyire sikeresen fel tudták osztani a földeket egymás között. Nyílt titok, hogy a putyinizmust akarják meghonosítani idehaza, ennek eléréséhez pedig a legnagyobb nyilvánosság előtt nyalják fényesre az oroszok seggét rendszeresen, természetesen mindenki más, akinek orosz kapcsolatai vannak az a KGB-nek dolgozik.
Szóval nem annyira kifinomult ez. Olyanok, mint az amatőr betörők, akik miután kiraboltak egy házat eldicsekednek vele a kocsmában és tükörsimára fényezik saját magukat.
Még nem de ha ezt a törvénytervet sikerül elfogadtatniuk, akkor ott fogunk tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!