Hogy zajlik majd április 3. estéje?
Szerintem:
19 óra után a XI. kerületben tömött sorokban hőbörögnek baloldali nagymegmondó ifjak, akik függetlenül attól, hogy vasárnap van, nem értek rá napközben elmenni, így megint túlnyúlik a választás.
Az RTL élőben ostorozza a kormányt, hogy nem szervezték meg rendesen a választást, amiért még mindig sokan állnak sorban.
Hurrá hangulat és derűs arcok nyilatkoznak az ellenzéknél.
22 óra körül jönnek az első adatok, Budapesten tarol az ellenzék, a vidék narancssárga színekben úszik.
22:30-kor Orbán Viktor bejelenti, hogy Győztünk!, majd Semjén Zsolttal eléneklik a Kossuth-nótát.
Az ellenzék lassan magához tér és ki kell állnia: MZP bejelenti, hogy a választási rendszer miatt nem tudtak nyerni.
Márki-Zay átmegy Partizán Marcihoz és élőben dühöngik ki magukat a csúnya elnyomó rendszeren. Gyurcsány külön sajttájt tart, amin MZP-t és kijelentéseit teszi felelőssé az eredményért. Jakab a bukása előtti utolsó interjúiban is veszett pitbullként értékeli a helyzetet.
A balliberálisok elkezdenek minden létező Facebook-csoportban rinyálni, teleírják a Pesten hallotam-ot, hogy "Ennek az országnak annyi", "Kész, vége, kínai-orosz gyarmat lettünk", egyesek pedig a repjegyüket posztolják ki.
A Budapest Pride Facebook oldal feketére cseréli a profilképét.
A 20 éves MZP-fanok "megrohanják" a Fidesz-székházat, a Telex pedig forradalomként közvetíti a 80 fős tüntetést. Megunják, hazamennek, másnap úgyis meló meg egyetem.
Bemegy a Fideszes azt megírja előre a forgatókönyvet.
A parasztoknak meg egy zsák burgonya.
Szerintem:
Viszonylag alacsony reszvetel kb 5.5 millio
Mi hazank siman bejut listan
Osszefogas szuken de megszerzi a legtobb parlamenti helyet
A fidesz kb 18 hoz kepest elveszti a szavazoi 1/3madat listan kb 2millio szavazatot szerez.
A fideszesek csalast kialtanak hiszen a szazadveg nem ezt merte, amerika beavatkozott. Novak Katalin koztarsasagi elnoke Orbant keri fel kormany alakitasra.
Meszaros elhagyja az orszagot Marbellara koltozik csaladostul.
0, Atombiztos Viktorta győzelem, ismét, határon innen, és túl;
1, Délutánra már az ellenzék is kormányra kerül, aztán 22.00-ra kiderül, hogy mégsem...;
2, 21.00h.-ra körvonalazódik, hogy veszít Traktorovics, majd érdekes módon 21.15-kor már gyűlik a tömeg, kukaborogatás, és a társai elkezdődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!