Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a legidegesítőbb a liberáli...

Mi a legidegesítőbb a liberálisokban?

Figyelt kérdés
És a konzervatívokban? Arra vagyok kíváncsi, hogy miért dühítőek a szélső jobbosok, és a szélső balosok. (Légyszi ne írja senki, hogy mert be akarják engedni az asszonyerőszakoló migráncsokat, és társai, egyedibb válaszokra vagyok kíváncsi)

2022. febr. 10. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
#9 Szerintem ez inkább nézőponttól függ. Mind a másik oldalon látunk több fanatikust.
2022. febr. 10. 17:27
 12/17 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk bejön egy migráns, más elveszíti miatta az életét. Ezt ők jó, emberséges dolognak tartják. Egy fiatal gyerkeket megcsonkítanak, aki később meggondolja magát, és megünneplik, szabadságjognak tartják, majd kirekesztik, ha kitálal. Etnikai bűnözőket támogatnak, és erre büszkék, csak az elkövetők jogait nézik. Lásd Karigeri, aki, miután agyonszúrtak két fiatalt, elkezdett nácizni.
2022. febr. 10. 17:38
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Szélsőjobbosok: egymást állandóan kirekesztik, aki más egy kicsit, az is zs..dóbérenc hazaáruló, és őrültségekben hisznek akár. Konzervatív: buta, túl toleráns, szolgalelkű, langyos, semmilyen. Kommunista: ostoba, gonosz, primitív, igénytelen, még mindig szép eszmének tart egy tömeggyilkos eszmét.
2022. febr. 10. 17:42
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a konzervatívokban az, hogy minden mondatuk úgy kezdődik , hogy keresztény. Nincs bajom a kereszténységgel sőt évi szinten kb 5 alkalommal templomba is járok de ez a keresztény értékrend dumától a hátamon feláll a szőr.
2022. febr. 10. 20:02
 15/17 A kérdező kommentje:
#5 igazad van, ne haragudj, hozzatok példát mindegyikre :D
2022. febr. 10. 20:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Hogy az elfogadás igényét ellentmondást nem tűrő erőszakossággal próbálják közvetíteni. Pl. aki automatikusan a rasszizmus vádjával jön elő, amikor bármilyen (vélt) "sérelem" éri, általában az a legnagyobb rasszista.
2022. febr. 11. 16:07
 17/17 anonim ***** válasza:
24%
Az utóbbi időben azt érzem a libsik akarják megmondani, mi a kirekesztés. Ha a magyarokat éri valamilyen hátrányos megkülönböztetés, akkor csöndben vannak, ellenben, ha a kis országunk kisebbségeit vagy a melegeket szidja valaki, az már bejárja a ballibsi világsajtót....
2022. febr. 11. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!