Ha megnyerné a választásokat a MiHazánk, betiltanák, hogy az LMBTQ-k tanárok/óvodapedagógusok lehessenek?
1. Ehhez nyilvántartásba kell vennie az emberek szexuális orientációját. Ez elég keményen a GDPR ellen megy és ugyan én heteró vagyok, de... mi köze az államnak ahhoz, hogy hova szeretem dugni?:D
2. Aki továbi pedagógusokat von el az oktatási rendszertől, az egyszerűen őrült.
3. Ez a lépés nettó ostobaság amúgy is. 17 évet töltöttem az oktatásban és egyetlen tanárom szexuális élete sem jött szóba:D
Mikor értjük már meg, hogy a szexuális orientáció NEM egyenlő azzal, hogy ki kivel "dug"? Utóbbi az előbbinek csak része.
OK, hogy nem jött szóba egy tanár szexuális élete sem, de nem láttad soha egyiket se a férjével, feleségével, barátjával, barátnőjével? Mert én többet, többször is.
Képzeld el a jelenetet az okmányirodában
"-Neve?
-Gipsz Jakab.
-Születési helye, ideje?
-Makó, 1989 január 1
-Anyja neve?
-Gipszné Cöhöj Mária
-Szexuális orientációja?"
Elég kemény lenne, ha ezt is fel kell tüntetni..
És milyen lenne amikor valaki 30-40 évesen jön rá?
"Jónapot, lakcím változás ügyén jöttem... és őő... a szexuális orientációm is megváltozott, azt is át kéne írni"
Mi mindegyik tanárunkról tudtuk gimiben, hogy van-e házastársa, hány gyereke van stb.
Azt is tudtuk, hogy ki homokos, kisvárosban gyorsan terjednek az ilyenek.
"1: naivitásodnál már csak a szépséged lehet nagyobb. :)"
OKé, és mégis hogyan állapítnák meg hivatalosan, hogy az illető LGBTQstb-e vagy sem? Novák Előd bekukucskál mindenkinél az ablakon, hogy ki épp milyen lyukba dugja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!