Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha megnyerné a választásokat...

Ha megnyerné a választásokat a MiHazánk, betiltanák, hogy az LMBTQ-k tanárok/óvodapedagógusok lehessenek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 12:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem hinném. A szexuális orientáció magánügy, ebbe még a Mi Hazánk sem szólna bele.
2022. febr. 10. 12:03
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
1: naivitásodnál már csak a szépséged lehet nagyobb. :)
2022. febr. 10. 12:04
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
#2: Ez az én véleményem, a párt eddigi megnyilvánulásai alapján. De inkább ne tudjuk meg, hogy igazam lenne-e :) Valószínűleg nem is fogjuk.
2022. febr. 10. 12:05
 4/19 anonim ***** válasza:
26%
Nem sok lmbt tanár van.
2022. febr. 10. 12:06
 5/19 anonim ***** válasza:
96%

1. Ehhez nyilvántartásba kell vennie az emberek szexuális orientációját. Ez elég keményen a GDPR ellen megy és ugyan én heteró vagyok, de... mi köze az államnak ahhoz, hogy hova szeretem dugni?:D

2. Aki továbi pedagógusokat von el az oktatási rendszertől, az egyszerűen őrült.

3. Ez a lépés nettó ostobaság amúgy is. 17 évet töltöttem az oktatásban és egyetlen tanárom szexuális élete sem jött szóba:D

2022. febr. 10. 12:06
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
2# baromság, ők is emberek, ez pedig politika. A magánéletükbe nem szólnának bele.
2022. febr. 10. 12:07
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

Mikor értjük már meg, hogy a szexuális orientáció NEM egyenlő azzal, hogy ki kivel "dug"? Utóbbi az előbbinek csak része.

OK, hogy nem jött szóba egy tanár szexuális élete sem, de nem láttad soha egyiket se a férjével, feleségével, barátjával, barátnőjével? Mert én többet, többször is.

2022. febr. 10. 12:10
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

Képzeld el a jelenetet az okmányirodában

"-Neve?

-Gipsz Jakab.

-Születési helye, ideje?

-Makó, 1989 január 1

-Anyja neve?

-Gipszné Cöhöj Mária

-Szexuális orientációja?"

Elég kemény lenne, ha ezt is fel kell tüntetni..

És milyen lenne amikor valaki 30-40 évesen jön rá?

"Jónapot, lakcím változás ügyén jöttem... és őő... a szexuális orientációm is megváltozott, azt is át kéne írni"

2022. febr. 10. 12:10
 9/19 A kérdező kommentje:

Mi mindegyik tanárunkról tudtuk gimiben, hogy van-e házastársa, hány gyereke van stb.

Azt is tudtuk, hogy ki homokos, kisvárosban gyorsan terjednek az ilyenek.

2022. febr. 10. 12:14
 10/19 anonim ***** válasza:
98%

"1: naivitásodnál már csak a szépséged lehet nagyobb. :)"

OKé, és mégis hogyan állapítnák meg hivatalosan, hogy az illető LGBTQstb-e vagy sem? Novák Előd bekukucskál mindenkinél az ablakon, hogy ki épp milyen lyukba dugja?

2022. febr. 10. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!