Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem érti meg a Márki...

Miért nem érti meg a Márki Zay, hogy a határon túli magyarok nem kíváncsiak rá?.Ne erőltesse magát,nem kell a jópofizás.Maradjon ott ahol van.Nem szeretjük a baloldalt.

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 08:42
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
93%

Orbán miért nem érti meg, hogy nem vagyunk rá kíváncsiak?

Milliárdokat költ a mi pénzünkből, hogy hazudjon nekünk.

Minden reklámfelületről folyik a szar kminiferizés a szemünkbe.

Nem érti meg, hogy utáljuk, mint a szart?

Ja és Gyúrcsányt is utáljuk!

2022. febr. 9. 09:17
 12/44 Andizsuzsi ***** válasza:
80%

"Arra is gondolok hogy nem merik felvállalni.Itt azért elég nagy ellenszélben vannak."

Mondjuk ez benneteket minősít, ha azt sem lehet felvállalni, hogy hajlandó meghallgatni mást is, mint aki a többségnek tetszik.

2022. febr. 9. 09:26
 13/44 anonim ***** válasza:
91%
Én határon túli magyar vagyok és kíváncsi vagyok rá, szeretném meghallgatni. Eddig szerintem semmi olyat nem mondott vagy tett, ami miatt el kellene zárkózni tőle. Jó, hogy végre az ellenzék is fogalkozik a témával, elég volt már szerintem mindenkinek a megosztottságból.
2022. febr. 9. 09:28
 14/44 anonim ***** válasza:
85%
12: a fideszes uszításból kiindulva, el lehet képzelni, mit művelnének ott azzal, aki azt mondaná, hogy az ellenzékre szavaz
2022. febr. 9. 09:29
 15/44 A kérdező kommentje:
13-as.Az ellenzék osztja meg a társadalmat.Már vagy 30 éve.
2022. febr. 9. 09:33
 16/44 anonim ***** válasza:
91%
Kedves 15 ös ennek a felében orbán volt az ellenzék szóval félig igazat mondtál :)
2022. febr. 9. 09:34
 17/44 anonim ***** válasza:
96%
#15: Ezzel nem értek egyet. De ha neked nem szimpatikus, akkor ne hallgasd meg. A teljes külhoni magyarság nevében viszont nem beszélhetsz, mert nem vagyunk egyformák.
2022. febr. 9. 09:35
 18/44 anonim ***** válasza:
3%

#13 "Eddig szerintem semmi olyat nem mondott vagy tett, ami miatt el kellene zárkózni tőle."

Semmi olyat?

Neked nem "zavaró" kissé, hogy olyan pártok képviseletében akarna választásokat nyerni, mint a dk meg a momentum, akik létezésük első pillanatától ellene voltak a határon túliak állampolgárságának, szavazati jogának és minden magyar államtól származó támogatásuknak és programjuk szerint ezeket meg is akarnák szüntetni? Az mszp, amelyik a 2004-es, kettős állampolgárságról szóló népszavazás kampányában - gyurcsány vezetésével - a 23 millió román beözönlésével hergelt a határon túliak ellen? Hogy azokat képviseli akik a határon túli magyar pártok helyett a román, szlovák pártok jelöltjeinek kampányoltak?

Mi lenne az ami neked MZP-től olyan tett lenne ami miatt már el kellene tőle zárkózni?

2022. febr. 9. 09:36
 19/44 anonim ***** válasza:
16%
Ha idejon Szekely-foldre, szivesen bemutatom neki a brumi barataimat :) Meg ajandekot is vihet magaval haza: [link]
2022. febr. 9. 09:37
 20/44 anonim ***** válasza:
89%

19....

prostisrácok? :D

Ne már, tisztába vagy vele az a propagandafüzet rogán tonci propagandaminiszter orbán jóváhagyása után hoz le valamit állami pénzből?

Ez olyan mintha szovjetúnióba 1970 be a Pravda-ból idéznél.

2022. febr. 9. 09:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!