Miért nem érti meg a Márki Zay, hogy a határon túli magyarok nem kíváncsiak rá?.Ne erőltesse magát,nem kell a jópofizás.Maradjon ott ahol van.Nem szeretjük a baloldalt.
Kérdező
Önmagában nem az a baj, hogy MZP szeretne a határon túliaknál is kampányolni, minden politikusnak ez lenne a dolga, hogy minden magyar választót megpróbáljon megszólítani.
A baj azzal van, hogy először odasz@rik a küszöbre, körbekiabálja a világot, hogy a határon túliak milyen ostobák, összeáll azokkal akik évek óta kampányolnak a határon túli magyarok ellen, el akarják venni a szavazati jogukat, van amelyikük még az állampolgárságukat is, együtt szerepel azokkal akik rendszeresen leukránozzák, lerománozzák a határon túli magyarokat - majd ezek után menne oda hozzájuk kampányolni.
"Jópofizni" előbb kellett volna, most már késő, amikor már mindenki látja a valódi arcát.
1. Te vagy a 2 millió határon túli önkéntes szóvivője, vagy csak trollkodsz?
2. Nem jó, ha az ellenzéket érdeklik a határon túli magyaroknak? Pláne egy olyan emberrel, aki nem vett részt a gyalázatos 2004-es kampányban?
Csakhogy én határon túli magyar vagyok és engem érdekel MZP, pedig én sem szeretem a baloldalt. Most ilyenkor mi van?
#csakfelfelé
A határon túliak beleszólása alapvetően abszurd.
Lehet felőlem állampolgárságuk DE!!! amíg én nem szólok bele mennyi adót fizessen, mennyire legyen romokba az egészségügyük, stb addig ők se szóljanak bele.
Ha egy határontúli igazán magyarnak vallja magát akkor már csak elvből és gerincből is távol marad az urnától.
Ha mégse így tesz akkor meg a kibicnek semmi sem drága.
A kérdező valószínű attól tart, hogy lesz, aki érdekel MZP, mert ha senkit sem érdekelne, akkor nem zavarná, hogy odamegy.
Gyanítom határon túl sem mindenki Orbán-hívő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!