Van itt olyan nem-roma, aki a Magyarországi Cigány Szervezetek Fóruma Roma Összefogás Pártot támogatja?
Tette miatt adott ember utálhatsz (Józsit, Bélát), nem egy népcsoportot.
Engem meglopott egy magyar, utáljam az összeset (félreértés elkerülése végett magyar vagyok, cska a példa így jön ki jól)
"Engem meglopott egy magyar, utáljam az összeset (félreértés elkerülése végett magyar vagyok, cska a példa így jön ki jól)"
szokásos idióta példa. elmondom ezredszer is. oké? hülyécske.
ha meglop 20 magyarból 19 magyar, akkor a maradék egynek sem fogsz bizalmat szavazni, ennyi. de úgyse fogod fel.
"ha meglop 20 magyarból 19 magyar, akkor a maradék egynek sem fogsz bizalmat szavazni, ennyi. de úgyse fogod fel."
De nem azt fogom nézni, hogy a bűnöző magyar, cigány, örmény, ruszki, amcsi, francia stb...
Mert a származása nem meghatározó dolog amiből meg lehet állapítani, hogy bűnöző-e.
Ha te ez alapján állapítod meg az rasszizmus, ami egy 19. századi áltudományos ideológia, amiről már régen kiderült, hogy hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!