Van itt olyan nem-roma, aki a Magyarországi Cigány
Szervezetek Fóruma Roma Összefogás Pártot támogatja?
Figyelt kérdés
Mert én a sok idióta párt miatt egyre jobban úgy érzem, hogy őket kéne támogatni, mert ők legalább tényleg az emberekért tennének, nemcsak azért párttagok, hogy harácsoljanak!
kollega egy olyan pártot akarsz támogatni aki egy rassz-ért van az országban? hisz nem emberekért vannak (állítólag) hanem cigányokért, pont nem az EMBEREKÉRT tennének, hanem CSAK a cigányokért bár sztem azokért se.
2010. szept. 10. 20:14
2/15 anonim válasza:
szerintem ezzel elárulnád Magyarországot, a családodat, a magyarokat és saját magad is. de ez személyes vélemény, arra szavazol akire te szeretnél nem akarlak semmiféleképpen befolyásolni. tényleg csak saját, személyes véleményt írtam!
2010. szept. 10. 20:15
3/15 anonim válasza:
magyarország a magyaroké!
2010. szept. 10. 20:19
4/15 anonim válasza:
Remélem most csak provokálod a jónépet és nem vagy ennyire h.ülye!
2010. szept. 10. 20:27
5/15 anonim válasza:
Nincs, mind kiirtottam.
2010. szept. 10. 20:29
6/15 anonim válasza:
Nem szavazok senkire. De a cigányok is emberek és magyarok is. Aki nem tartja őket magyarnak és embernek,az árulja el a magyarságot! Tisztességes magyar ember nem rasszista,és nem ítél el senkit a származása miatt! A tetteket kell elismerni vagy elítélni,nem egy egész népet!
2010. szept. 10. 20:51
7/15 anonim válasza:
"De a cigányok is emberek és magyarok is. "
csak erre reagálnék mert a többi (is) hülyeség amit írsz.
vajon ha a cigók magyarok, akkor miért beszélnek rólam rólunk úgy, hogy "A magyarok"? vagy miért tartják magukat cigánynak? Miért parasztozzák gádzsózzák le azt aki nem cigány? ki is a rasszista? idióta.
2010. szept. 10. 20:53
8/15 anonim válasza:
mármint a ". Aki nem tartja őket magyarnak " -ra akartam reagálni.
2010. szept. 10. 20:56
9/15 anonim válasza:
nekemis vannak cigány ismeröseim akik mind magyar állam polgárok ellenére ugy beszélnek hogy
"az a magyar srác" ökis különséget tesznek magyar és cigány között
2010. szept. 10. 20:58
10/15 anonim válasza:
"Tisztességes magyar ember nem rasszista,és nem ítél el senkit a származása miatt! A tetteket kell elismerni vagy elítélni,nem egy egész népet!"
Nem is vagyunk rasszisták, mert a tetteik miatt utáljuk "őket", nem pedig a származásuk miatt. És te egy ö.kör vagy, vagy valami fiatal kis sz.aros, akinek fogalma sincs semmiről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!