Melyik a legpártatlanabb média jelenleg Magyarországon, szerinted?

Kérdező, ha a Portfolio a választásod, akkor ennyi erővel az Spektrum TV-re meg a Lakáskultúra magazinra is ráfoghatnád, hogy pártatlanok. Ezek nem közéleti hírforrások.
Tévedés azt hinni, hogy akár a fogalmazás avíttas stílusa, akár a lagymatag, semleges értékrend a minőségi újságírás mércéje. Lehet egy újság elkötelezett általánosságban a jobb- vagy baloldali társadalmi értékek mellett, ha eközben hitelesen beszámol minden érdemi történésről. Ez a pártatlanság valódi definíciója.
24.hu, 444, Telexet olvasom én, de a Magyar Hang, Azonnali is korrektek.

12.
A portfolio szokott közéleti témákról is cikkeket megírni és szerintem senki sem tudja eldönteni,hogy a kormányt támogatja, vagy mást, mert tényleg objektív módon közelítik meg a témát.
A 444-nél, Telexnél egyből lejön,hogy a baloldali,liberális oldal érdekeit tolják.

13, nem kell bemutatnod az oldalt, ismerem. 10-ből 1 nem gazdasági jellegű hírről, ha beszámolnak.
"A 444-nél, Telexnél egyből lejön,hogy a baloldali,liberális oldal érdekeit tolják."
Amit írni akartál az, hogy ezek baloldali értékrendű híroldalak. A "baloldali oldal érdekeit tolják" azt jelentené, hogy eltitkolnák a (magyar) baloldal botrányait és eltúloznák az ellenoldalét propagandisztikus céllal. Ez nem igaz rájuk.
De ha mégis a langyos lábvíz stílus jön be, akkor ott van a 24.hu, ők pont olyanok.

"hogy eltitkolnák a (magyar) baloldal botrányait és eltúloznák az ellenoldalét propagandisztikus céllal. Ez nem igaz rájuk."
Azért, ez merész kijelentés, mert igyekeznek bagatellizálni, egyfajta gyerekcsínyként beállítani a botrányaikat.Míg a másik oldalnál a legapróbb dolgokat is elefánt méretűre nagyítják.
Ebből adódóan semmiképpen nem nevezhető a Telex és a 444 függetlennek, maximum álfüggetlennek vagy látszat függetlennek.

"Azért, ez merész kijelentés, mert igyekeznek bagatellizálni, egyfajta gyerekcsínyként beállítani a botrányaikat.Míg a másik oldalnál a legapróbb dolgokat is elefánt méretűre nagyítják."
Na említs pár példát kérlek. Tudom, tudom: VÁROSHÁZA :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!